Sådan bruger du systemlink til at forbinde flere Xbox 360-konsoller

Oversigt

Systemlinkspil er en form for spil for flere spillere, der giver dig mulighed for at forbinde to Xbox 360-konsoller ved hjælp af et kabel eller op til 16 konsoller via et netværk. Med forbundne konsoller kan flere spillere spille det samme spil. Denne type spil for flere spillere er anderledes end spil for flere spillere via splitscreen, hvor alle spillerne er forbundet til den samme konsol.

Denne artikel beskriver, hvordan du forbinder to eller flere Xbox 360-konsoller med hinanden for at spille et enkelt spil fra flere konsoller (systemlinkspil).

Bemærk! Du kan bruge både originale Xbox 360- og Xbox 360 S-konsoller i systemlinkspil.

Løsninger

Det har du brug for

Før du opretter et systemlink, skal du sørge for at have følgende:

• Et Xbox 360-spil, der understøtter systemlinkspil

Tip! Se efter systemlinkspil-ikonet og -oplysninger på bagsiden af spilæsken. På spilæsken eller i manualen vil du kunne se, hvor mange spillere der kan spille et systemlinkspil for det pågældende spil.

• En spildisk af det samme spil for hver konsol med samme spilversion, kort og missionsopdateringer.
  • Et tv eller en computerskærm for hver konsol
  • Et systemlinkkabel eller krydskabel for hver konsol, en Ethernet-hub eller -switch med nok åbne porte til at kunne forbinde konsollerne eller en trådløs netværksadapter til hver konsol

Metode 1: Forbind to Xbox 360-konsoller med hinanden (kabelforbindelse)

1. Sluk for begge konsoller.
  2. Sæt et systemlinkkabel eller et Ethernet-krydskabel i Ethernet-porten på bagsiden af hver konsol, så de to konsoller forbindes.
    • På Xbox 360 E-konsollen er Ethernet-porten under Aux-porten.
En tegning viser bagsiden af Xbox 360 E-konsollen med angivelse af portene
    • På Xbox 360 S-konsollen er Ethernet-porten under Aux-porten.
En tegning viser bagsiden af Xbox 360 S-konsollen med angivelse af portene
    • På den originale Xbox 360-konsol er Ethernet-porten ved siden af AV-porten.
Ethernet-porten er fremhævet på bagsiden af den oprindelige Xbox 360-konsol
  1. Slut hver Xbox 360-konsol til et separat tv eller en separat computerskærm.
En tegning viser to Xbox-konsoller og tv'er ved siden af hinanden. Konsollerne er forbundet til hinanden, og hver konsol er tilsluttet et tv.

Tænd for begge konsoller, og følg spilinstruktionerne for systemlinkspil.

Bemærk! For at du kan spille systemlinkspil, skal begge konsoller have samme spil, spilversion, kort og missionsopdateringer.

Metode 2: Forbind mere end to konsoller med hinanden (kabelforbindelse)

En tegning viser tre Xbox-konsoller, der er tilsluttet en router. Hver konsol er desuden tilsluttet et separat tv.

Hvis du vil forbinde mere end to konsoller med hinanden, skal du bruge en netværksenhed, såsom en netværkshub, -switch eller -router. Her kan du se, hvordan du forbinder konsollerne:

1. Sluk for konsollerne.
  2. Slut hver konsol til et separat tv eller en separat computerskærm.
  3. Slut hver konsol til netværksenheden (hub, switch eller router) ved hjælp af Ethernet-krydskablerne.
  4. Tænd for netværksenheden, og tænd derefter for konsollerne.
  5. Følg spilinstruktionerne for at starte systemlinkspillet.

Metode 3: Forbind to til fire konsoller med hinanden (trådløs forbindelse)

Du kan forbinde to til fire Xbox 360-konsoller med hinanden til systemlinkspil ved hjælp af trådløse Xbox 360-netværksadaptere eller det indbyggede trådløse netværk i en Xbox 360 S- eller Xbox 360 E-konsol. Hver konsols trådløse netværksadapter kommunikerer med de andre adaptere. Det er ikke nødvendigt at have en internetforbindelse for at oprette denne type link, og konsol-til-konsol-forbindelsen er som regel midlertidig.

Bemærk! Du kan ikke bruge både trådløse forbindelser og kabelforbindelser i den samme systemlinkspilkonfiguration.

1. Sluk for konsollerne.
  2. Slut en trådløs netværksadapter til hver original Xbox 360-konsol, og sørg for, at adapteren er installeret og konfigureret.
    Bemærk! Xbox 360 S- og Xbox 360 E-konsollerne har indbygget trådløs adgang og har ikke brug for en trådløs netværksadapter.
En pil viser Ethernet-forbindelsen mellem den trådløse Xbox 360-netværksadapter og en oprindelig Xbox 360-konsol.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du installerer en trådløs netværksadapter, i Løsning til trådløs netværksforbindelse på Xbox 360.

1. Tænd for alle konsollerne.
  2. Opret et link mellem konsollerne. Sådan gør du:
    1. Gå til Settings, og vælg System.
    2. Vælg Network Settings.
      • Hvis du bruger den nyeste version af Dashboard:
        1. Vælg Advanced Settings fra skærmen Available Networks.
        2. Vælg Create Ad-Hoc Network.
        3. Indtast det navn, du vil bruge til det trådløse netværk, og vælg derefter Done.

Det trådløse ad hoc-netværk er nu oprettet. Hver spiller kan oprette forbindelse til dette netværk fra deres konsol ved at vælge navnet på det trådløse netværk, du oprettede på skærmen Available Network.

4. Vælg Configure Network, hvis du bruger en ældre version af Xbox Dashboard. Udfør derefter disse trin:
          1. Vælg Wireless Mode under fanen Basic Settings.
    Fanen Basic Settings er valgt på skærmen Configure Network. Detaljerne om IP-indstillingerne er fremhævet.
            1. Vælg Scan for Networks.
            2. Vælg Create Ad-Hoc Network, indtast det navn, du vil bruge til det trådløse netværk, og vælg Done.
            3. Afslut System Settings.

Hver spiller kan oprette forbindelse til dette netværk ved at vælge Scan for Networks og derefter vælge det trådløse netværk, du oprettede.

1. Følg spilinstruktionerne for at starte systemlinkspillet.