Sådan tilslutter du Xbox 360 E til et tv

Få at vide, hvordan du tilslutter din Xbox 360 E-konsol til et HD- og et standard-tv eller en computerskærm.

Bemærk! Oplysningerne i denne artikel gælder kun for Xbox 360 E-konsollen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du tilslutter andre Xbox-konsoller, i Sådan tilslutter du din Xbox 360 S eller oprindelige Xbox 360 til et tv.

Sådan tilslutter du

Tilslut Xbox 360 E: ved hjælp af HDMI-kabel til Xbox 360

En tegning af HDMI-kablet til Xbox 360
HDMI-kabel til Xbox 360

HDMI-kablet (High-Definition Multimedia Interface) er det kabel, der oftest bruges til HDTV og højdefinitionsskærme.

Pilene på tegningen viser forbindelsespunkterne mellem et HDTV og Xbox 360 E-konsollen med HDMI-kablet til Xbox 360.
  1. Slut HDMI-kablet til HDMI-porten.
  2. Slut den anden ende af HDMI-kablet til HDMI-indgangen på HDTV'et eller computerskærmen.
  3. Tænd for tv'et og konsollen.

Bemærk!

• Hvis Xbox Dashboard ikke vises, når du tænder for tv'et og konsollen, skal du evt. vælge videoinput
  • Konsollen bruger automatisk standardvisningsindstillingerne. Hvis du vil forsøge at forbedre skærmvisningen, kan du ændre indstillingerne på konsollen.

Tilslut Xbox 360 E: ved hjælp af Xbox 360 Composite AV-kabel

En tegning af Xbox 360 Composite AV-kablet

Composite AV-kabel på 3,5 mm til Xbox 360 E

Pilene på tegningen viser forbindelsespunkterne mellem et HDTV og Xbox 360 E-konsollen med Xbox 360 Composite AV-kablet.
  1. Tilslut det lille 3,5-mm stik til den rigtige port på konsollen.
  2. Find AV-portene på tv'et eller computerskærmen. Tilslut de farvekodede stik på composite AV-kablet til de tilsvarende porte på tv'et på følgende måde:

Gul = composite-video
    Rød = analog lyd, højre kanal
    Hvid = analog lyd, venstre kanal

Bemærk! Monaurale (mono) tv'er har kun én lydport. Tilslut enten det røde eller det hvide stik til tv'et.

3. Tænd for tv'et og konsollen. Dit Xbox Dashboard burde vises på skærmen.

Bemærk!

• Hvis Xbox Dashboard ikke vises, når du tænder for tv'et og konsollen, skal du evt. vælge videoinput
  • Konsollen bruger automatisk standardvisningsindstillingerne. Hvis du vil forsøge at forbedre skærmvisningen, kan du ændre indstillingerne på konsollen.