Xbox 360-konsollen slukkes uventet

Xbox 360-konsollen kan uventet slukkes i følgende situationer:

• Indstillingen Auto-Off er aktiveret, og konsollen har været inaktiv i 6 timer.
  • Konsollen er for varm.
  • Der er et problem med strømforsyningen.

Fejlfinding

Løsning 1: Sørg for, at indstillingen Auto-Off er deaktiveret

1. Start Xbox 360-konsollen uden at sætte en disk i diskskuffen.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Console Settings.
Indstillingen
  1. Vælg Startup and Shutdown.
Indstillingen
  1. Markér Auto-Off. Se dine indstillinger til højre på skærmen.
Indstillingen
  1. Hvis indstillingen Auto-Off er deaktiveret, skal du gå til trin 8.
  2. Hvis indstillingen Auto-Off er aktiveret, skal du vælge Auto-Off og derefter vælge Disable.
Indstillingen
  1. Sluk for konsollen. Vent ca. 10 minutter, og tænd derefter konsollen igen.

Hvis problemet stadig forekommer, skal du bemærke, hvor længe konsollen var tændt, før den lukkede ned, og derefter gøre et af følgende:

Hvis du har en oprindelig Xbox 360-konsol

Hvis du har en Xbox 360 S-konsol

Løsning 2: Lad konsollen køle af

Bemærk! Hvis du har en Xbox 360 S-konsol, skal du vente på, at det røde lys holder op med at blinke, før du fortsætter.

1. Sluk for konsollen.
  2. Vent mindst en time.
  3. Tænd for konsollen.

Vigtigt Sørg for, at din konsol er på et køligt, tørt og godt ventileret sted. Fjern eventuelle genstande på, under eller lige ved siden af konsollen.

Hvis problemet fortsætter, kan du anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: ofte stillede spørgsmål.

Løsning 3: Kontrollér lampen til strømforsyningen

Konstant grønt eller konstant orange lys: Din strømforsyning fungerer. Hvis din konsol stadig ikke kan tændes, kan du prøve Løsning, når der ikke er strøm til Xbox 360.

En pil peger på strømforsyningslyset på en Xbox 360-strømforsyning.

Blinkende orange lys, konstant rødt lys eller intet lys: Strømforsyningen skal eventuelt udskiftes. Prøv følgende løsninger:

1. Sæt stikket fra strømforsyningen i en anden stikkontakt. Brug ikke overspændingsbeskytter.
  2. Hvis lampen til strømforsyningen lyser konstant rødt eller blinker orange, skal du tage stikket til strømforsyningen ud og lade den køle af i 30 minutter. Sæt derefter strømforsyningen i stikkontakten igen.

Hvis lampen til strømforsyningen stadig blinker orange, lyser konstant rødt eller er slukket, skal strømforsyningen udskiftes.

Du kan bestille en ny Xbox 360-strømforsyning fra Xbox Online Service Center. Du skal registrere konsollen for at få en ny strømforsyning på garantien (garantien til strømforsyningen er den samme som til konsollen).

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: ofte stillede spørgsmål.