Skift Xbox 360-indstillingerne

Oversigt

Du kan indstille eller ændre dato, klokkeslæt, sprog og andre indstillinger for din Xbox 360-konsol fra Xbox Dashboard.

Konsolindstillinger

Xbox Guide og Xbox Dashboard

En pil peger på Guide-knappen midt på en Xbox 360-controller.

Xbox 360 Guide giver dig adgang til funktioner, du bruger ofte, uanset om du spiller et spil, ser en dvd eller bruger Xbox Dashboard.

1. Hvis du vil have adgang til Xbox Guide, skal du trykke på Guide-knappen på din controller.
Xbox Guide-menuen
  1. Tryk nu på Y-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard. Hvis Dashboard-skærmen ikke ser sådan ud, skal du gå til Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Bemærk! Et spil kan blive afbrudt, hvis du åbner dashboardet under et spil. Når du har åbnet dashboardet, kan du bruge navigationstasten eller venstre styrepind til at gennemgå de tilgængelige menuvalg.

Grundlæggende Xbox 360-indstillinger

Angiv sproget på konsollen

Når du starter Xbox 360-konsollen første gang, bliver du bedt om at vælge et sprog.

Sådan indstiller du standardsproget

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Language and Locale.
  4. Vælg Language, og vælg derefter det sprog, du vil bruge.

Angiv konsollens landestandard

Sådan indstiller du landestandarden

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Language and Locale.
  4. Vælg Locale, og vælg derefter det sted, hvor du bor.

Angiv klokkeslæt og dato

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Clock.
  4. Rediger urets indstillinger.

Bemærk! Du kan ikke ændre indstillingerne for uret, mens du har forbindelse til Xbox Live.

• Date and Time: Angiv dato og klokkeslæt.
    • Time Format: Vælg 12-timers- eller 24-timers-formatet.
    • Time Zone: Angiv din tidszone.
    • Daylight Saving: Vælg On, hvis uret på konsollen automatisk skal skifte til sommertid.

Tilpas Xbox 360-konsollens indstillinger

Rediger dit tema

1. Log på med din profil fra konsollen.
  2. Gå til Social, og vælg din avatar.
  3. Vælg Change Theme.
  4. Vælg et tema.

Bemærk! Du kan også købe flere temaer på Xbox Live. Gå til Games på konsollen, vælg Browse Games, vælg Extras, og vælg derefter Themes.

Vælg, hvad der skal starte, når du starter konsollen

Sådan vælger du, hvad der skal starte, når du tænder konsollen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Startup and Shutdown.
  4. Vælg Startup.
  5. Vælg mellem følgende startmuligheder:

• Disc
      Vælg Disc, hvis disken i konsollen automatisk skal afspilles, når du starter konsollen.
    • Xbox Dashboard
      Vælg Xbox Dashboard, hvis dashboardet skal vises, når du tænder for konsollen.
    • Windows Media Center
      Vælg Windows Media Center, hvis Windows Media Center skal vises, når du starter konsollen.

Slå konsollens pauseskærm til eller fra

Når du slår pauseskærmen til, bliver skærmbilledet mørkere efter 10 minutters inaktivitet.

Sådan slår du pauseskærmen til eller fra

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Display.
  4. Vælg Screen Saver.
  5. Vælg Enable eller Disable.