Teksten i dit Xbox 360 Dashboard vises på et forkert sprog

Problem

Når din Xbox 360-konsol har forbindelse til Xbox Live, vises en del af teksten i Xbox Dashboard på et andet sprog. Det kan f.eks. være, at visse sektioner i Home-hubben vises på et andet sprog. Dette kan forekomme, når sprogindstillingerne for din Xbox Live-konto ikke svarer til sprogindstillingerne på din Xbox 360-konsol. For at løse dette problem skal du sikre dig, at det samme sprog er angivet under sprogindstillingerne på din Xbox 360-konsol og din Xbox Live-konto.

Bemærk! Følgende Xbox Live-funktioner understøttes ikke af sprogindstillingerne for Xbox Live, men af sprogindstillingerne for din Xbox-konsol:

• Navne på Xbox Dashboard-kanaler, f.eks. My Xbox
  • Reklameindhold på forskellige Xbox Live-kanaler

Løsninger

Skift til et andet sprog på Xbox 360-konsollen

Hvis du vil ændre sprogindstillingen på din Xbox 360-konsol, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Console Settings.
  4. Vælg Language and Locale.
  5. Vælg Language.
  6. Vælg det sprog, du vil bruge.

Skift sprog for din Xbox Live-konto

Du kan ændre sproget for din Xbox Live-konto, hvis dit land eller område understøtter flere sprog (f.eks. Canada). Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kan ændre dit område, på siden Skift området for din Xbox Live-konto.

Sådan kan du skifte sprog for din Xbox Live-konto:

1. Gå til Oplysninger om faktureringskonto.
  2. Log på med din Microsoft-konto.
  3. Hvis dit land eller område har flere sprog, som understøttes, skal du vælge et sprog under Foretrukket sprog.
    Bemærk! Indstillingen Foretrukket sprog vises ikke, hvis kun ét sprog understøttes (gælder f.eks. USA).
  4. Klik på Gem.

Det kan tage op til 24 timer, inden ændringen træder i kraft på din Xbox 360-konsol.

I tabellen nedenfor vises de sprog, der er tilgængelige til Xbox Live i bestemte lande eller områder.

Land/område

Xbox Live-sprog

• Australien
  • Engelsk
  • Østrig
  • Tysk
  • Belgien
  • Fransk eller hollandsk
  • Canada
  • Engelsk eller fransk
  • Danmark
  • Engelsk
  • Finland
  • Engelsk
  • Frankrig
  • Fransk
  • Tyskland
  • Tysk
  • Storbritannien
  • Engelsk
  • Hongkong
  • Engelsk eller kinesisk
  • Indien
  • Engelsk
  • Irland
  • Engelsk
  • Italien
  • Italiensk
  • Japan
  • Japansk
  • Korea
  • Koreansk
  • Mexico
  • Spansk
  • Nederlandene
  • Engelsk
  • New Zealand
  • Engelsk
  • Norge
  • Engelsk
  • Portugal
  • Portugisisk
  • Singapore
  • Engelsk
  • Spanien
  • Spansk
  • Sverige
  • Engelsk
  • Schweiz
  • Fransk eller tysk
  • Taiwan
  • Kinesisk
  • USA
  • Engelsk