Foretag fejlfinding af Xbox 360-dashboardet

Oversigt

Hvis dit Xbox 360-dashboard ser anderledes ud end dashboardeksemplerne i referencematerialet, hvis din venneliste er forsvundet, eller hvis din konsol genstarter vilkårligt, så kan du her se, hvad du skal gøre.

Løsninger

Mit dashboard er anderledes end i de viste eksempler

Du har måske en anden version af softwaren til konsollen installeret end den aktuelle version. (Se Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol.

Min venneliste er forsvundet

Benyt følgende fremgangsmåde for at få vist din venneliste:

1. Genstart konsollen.
  2. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  3. Bed en på vennelisten om at slette dig på sin venneliste.
  4. Send en ny invitation til venneliste til den samme person.
  5. Log af Xbox Live, og log derefter på Xbox Live igen. Din venneliste skulle nu vises på Xbox Dashboard.
På Xbox 360-konsollen kan du tilpasse og styre familiens adgang til spil-, film- og tv-indhold. Få mere at vide om Xbox 360-forældrekontroller.

Min konsol genstartes vilkårligt

1. Sørg for, at du ikke trykker på Guide-knappen på controlleren og tænd/sluk-knappen på konsollen, og tjek, at disse knapper ikke sidder fast. Genstart derefter konsollen. Hvis der trykkes på disse knapper, kan det få konsollen til at genstarte.
  2. Sluk for konsollen.
  3. Hvis du bruger Xbox 360-harddisken, skal du tjekke, at den er tilsluttet korrekt. Hvis Xbox 360-harddisken ikke er tilsluttet korrekt, kan det i sjældne tilfælde ske, at Xbox 360-konsollen genstartes igen og igen – tilsyneladende uden nogen grund. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du fjerner og indsætter Xbox 360-harddisken, i Tilføj eller fjern en Xbox-harddisk.
  4. Genstart konsollen.