Deaktiver den funktion, der automatisk logger dig på Xbox Live, på din Xbox 360

Oversigt

I denne artikel beskrives den automatiske logonfunktion, som automatisk logger dig på Xbox Live. Du får at vide, hvordan du slår denne funktion til eller fra på din Xbox 360-konsol.

Slå automatisk logon-funktionen til eller fra

Benyt følgende fremgangsmåde for at slå den automatiske logonfunktion til eller fra:

1. Log på Xbox Live.
  2. Vælg Settings, og vælg derefter Profile.
  3. Vælg Sign-in Preferences.
  4. Vælg Auto Sign-in, og foretag derefter de ønskede ændringer.

Flere oplysninger

Indstillingerne for automatisk logon gemmes på Xbox 360-konsollen, men ikke i profilen på Xbox Live-serverne. Hvis du slår den automatiske logonfunktion til på konsollen, gemmes indstillingen på konsollen, men du logges ikke på automatisk, hvis du bruger din profil på en anden konsol.

Kun én profil kan have automatisk logon-funktionen slået til på én Xbox 360-konsol. Hvis du har flere profiler på én konsol, bliver automatisk logon-funktionen for den første profil automatisk slået fra, når du tænder for automatisk logon-funktionen for en anden profil.