Lyset på tænd/sluk-knappen på Xbox 360 E-konsollen

Lysindikatorerne rundt om tænd/sluk-knappen på Xbox 360 E-konsollen er anderledes end dem på Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsol.

Xbox 360 E-konsol
Xbox 360 E-konsol
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360

På Xbox 360 E-konsollen er der én lampe bag tænd/sluk-knappen, mens der er fire LED-lamper bag tænd/sluk-knappen på Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsol.

Når der kun er én lampe bag tænd/sluk-knappen, ændres nogle af konsollens forventede funktionsmåder. Når du tænder Xbox 360 E-konsollen, så blinker lampen bag tænd/sluk-knappen og lyser derefter konstant, når konsollen er helt aktiveret. Når du tænder Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsol, så blinker de fire LED-lamper kortvarigt og roterer med uret, hvorefter de lyser grønt konstant.