Fejlmeddelelsen "This item is not available from your current location" vises, når du prøver at købe eller downloade indhold

Problem

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at købe eller downloade indhold.

This item is not available from your current location

Dette kan betyde, at det indhold, som du prøver at købe eller downloade, ikke har licens til det land, hvor du befinder dig. Det kan også betyde, at du har en Xbox Live-barnekonto, og området for din Xbox Live-konto er New Zealand. Der kan ikke downloades indhold i New Zealand fra en Xbox Live-børnekonti.

Flere oplysninger

Xbox Live bestemmer din geografiske placering ud fra din konsols IP-adresse, når du logger på. Du kan ikke købe eller downloade indhold, som ikke er har licens til dit land eller område.