Fire lys blinker rødt på den oprindelige Xbox 360-konsol

Fire lys omkring tænd/sluk-knappen blinker rødt på den originale Xbox 360-konsol. Fire lys, der blinker, angiver, at konsollen ikke kan registrere et AV-kabel (lyd/video).

Fire lys, der blinker rødt omkring tænd/sluk-knappen, på en oprindelig Xbox 360-konsol.

Løsning 1: Fjern AV-kablet, og sæt det i igen

Der kan være problemer med AV-kablet. Av-kablet bruges til at oprette forbindelse fra konsollen til fjernsynet.

En tegning viser et AV-kabel. Den ene ende er tilsluttet en oprindelig Xbox 360-konsol, og den anden ende er tilsluttet de tilsvarende indgangsstik på et tv.

Fjern AV-kablet, og sæt det i igen

1. Sluk for konsollen og tv'et.
  2. Fjern kablet fra av-porten bag på konsollen.
En tegning viser AV-kablet, der tages ud af AV-porten bag på en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Tag AV-stikkene ud af fjernsynet.
En tegning viser AV-stikkene, der tages ud af inputstikkene på et tv.
  1. Sæt igen AV-kablet i AV-porten på konsollen.
En tegning viser AV-kablet, der tilsluttes AV-porten bag på en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Sæt AV-stikkene i fjernsynet igen. Farverne på AV-stikkene matcher farverne på Component Video-, Composite Video- og lydportene på dit tv.
En tegning viser AV-stikkene, der tilsluttes inputstikkene på et tv.
  1. Tænd for fjernsynet og konsollen.

Hvis fire lys stadig blinker rødt, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Prøv et andet AV-kabel

Prøv at bruge et andet AV-kabel til at oprette forbindelse fra konsollen til tv'et. Det er bedst at bruge et andet AV-kabel til at finde ud af, om der er problemer med kablet eller med konsollen.

Her er et par måder, du kan få et andet AV-kabel på: