Fejlfinding i forbindelse med Xbox 360-harddiske

Find løsninger på almindelige problemer med Xbox 360-harddisken.

Bemærk! Brug altid Microsoft-godkendte produkter for at få den bedste spiloplevelse.

Fejlfinding

Konsollen kan ikke registrere harddisken.

Hvis Xbox 360-konsollen ikke registrerer den tilsluttede harddisk, skal du prøve disse løsninger i den angivne rækkefølge:

1. En harddisk, der er installeret forkert, kan give problemer. Du kan tjekke, om installationen er korrekt, i Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.
  2. Sluk Xbox 360-konsollen, og tænd den igen:
    1. Sluk din konsol, og fjern Xbox 360-harddisken.
    2. Tænd konsollen, og sluk den igen.
    3. Tilslut harddisken igen, og tænd derefter konsollen igen.
  3. Hvis du har en anden harddisk, kan du prøve at bruge den sammen med konsollen.
  4. Formatér harddisken.
    Advarsel! Når du formaterer en lagerenhed, slettes alle oplysninger, som er gemt på enheden, og disse oplysninger kan ikke genskabes. Før du formaterer drevet, skal du huske at sikkerhedskopiere de ting, du vil beholde, over på en anden enhed. Du kan finde oplysninger om, hvordan du formaterer en harddisk, i afsnittet "Formatér en lagerenhed" i Lagerenheder til Xbox 360.
  5. Udskift harddisken. Du kan bestille en ny Xbox 360-harddisk via Xbox Online Service Center.
    Bemærk! Konsollen skal være registreret, før du kan udskifte en harddisk under garantien. Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti for og service på Xbox 360.
Hvis ingen af disse fremgangsmåder løser problemet, skal konsollen repareres (log på med din Microsoft-konto, hvis du bliver bedt om det).

Fejlkode "E68"

Du kan finde oplysninger om denne fejlkode under Fejlkode E68 vises, og du kan se et blinkende rødt lys, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Hvis du vil søge efter andre fejlkoder, skal du gå til siden Søg efter fejlkode og statuskode.

Fejlmeddelelsen "No space available" eller "The destination device is full"

Prøv enten at frigøre plads på din lagerenhed eller at bruge en anden lagerenhed.

Fejlmeddelelsen "Can’t transfer item"

Ikke alle elementer kan overføres. Hvis du modtager denne meddelelse, kan du ikke overføre elementet.

Hvis du prøver at overføre et element mellem profiler, skal du gøre det på samme måde, som da du hentede elementet med den oprindelige profil.

Fejlmeddelelsen "Can’t perform action"

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Can't perform action", når du prøver at flytte, slette eller gendownloade din Xbox Live-profil, skal du prøve disse løsningsforslag:

Løsning 1: Log på din Microsoft-konto på din computer

1. Gå til accounts.live.com, og log på med din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kan logge på din Microsoft-konto, er der muligvis tekniske problemer med tjenesten. Prøv at logge på senere.

2. Hvis du kan logge på din Microsoft-konto på din computer, skal du prøve at logge på kontoen på din Xbox 360-konsol.

Løsning 2: Fjern profiler med det samme navn

Prøv at genskabe din Xbox Live-konto ved hjælp af det gamertag og de Microsoft-kontooplysninger, som du brugte, da du oprettede din konto. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, og tryk derefter på X for at logge af.
  2. Fjern eventuelle profiler på Xbox 360-konsollen, der har det samme navn som det gamertag, du vil genskabe. Sådan sletter du en profil:
    1. Gå til hubben Settings på konsollen, og vælg derefter System.
    2. Vælg Storage.
    3. Vælg den hukommelsesenhed, hvor profilen er placeret.
    4. Vælg Profiles.
    5. Vælg det gamertag, du vil slette.
    6. Vælg Delete.
    7. Vælg Delete Profile Only.
  3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  4. Vælg Download Profile, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

Du bliver bedt om at formatere din harddisk

Hvis du bruger en harddisk, der ikke er fra Microsoft, vises enheden muligvis som "uformateret", og du kan blive bedt om at formatere harddisken. Prøv at fjerne harddisken og derefter tilslutte den igen for at se, om det løser problemet.

Hvis disse metoder ikke løste problemet

Hvis ingen af løsningerne ovenfor afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.