Lyd- eller videoproblemer i en app på Xbox 360

Oversigt

Hvis du har lyd- eller videoproblemer i en app, skal du tjekke disse tip. Derefter kan du prøve fejlfindingsløsningerne nedenfor.

Hvis du får vist en fejlkode eller statuskode, kan du søge efter en løsning på siden Søg efter fejlkode og statuskode.

Løsninger

Løsning 1: Test din Xbox Live-forbindelse

Hvis du oplever bufferproblemer med en videoapp, f.eks. Netflix, skal du først prøve at teste forbindelsen til Xbox Live. Sådan gør du:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg det netværk, som du bruger til internetforbindelsen.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
  5. Følg vejledningen/forslagene på skærmen.

Du kan få mere hjælp i Løsning af problem med langsom forbindelse på Xbox 360.

Løsning 2: Slet gemte spildata

Hvis du stadig oplever bufferproblemer, skal du slette de gemte spildata for appen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed.
  3. Vælg Games and Apps.
  4. Vælg den app, du har problemer med.
  5. Vælg de poster, der hedder "Saved Game", vælg Delete, og bekræft sletningen.

Løsning 3: Slet appen, og installer den igen

Hvis videoappen ikke længere svarer, skal du slette appen og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til appen.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå derefter tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps.
  9. Gå til eller søg efter appen.
  10. Vælg appen for at downloade den.

Hvis du oplever andre lyd- eller videoproblemer med en app, skal du gå til siden Apps, klikke på den app, der er problemer med, og derefter klikke på linket "Troubleshoot problems" på den pågældende side.

Bemærk! Internet Explorer-appen understøtter ikke Adobe Flash. Videoer, der kræver Adobe Flash, kan ikke vises i denne app.