Stream medier ved hjælp af Groove, Film og tv eller Windows Media Player med Xbox 360

Du kan streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen fra computeren ved hjælp af Windows Media Player, Groove eller Film og tv.

Bemærk! Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du bruger Windows Media Center til at streame indhold fra computeren til din konsol, skal du se under Support til Windows Media Center på Xbox 360.

Trin 1: Opret forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk (hvis du ikke allerede har gjort det)

Hvis du allerede har oprettet forbindelse fra din konsol til netværket, kan du gå til "Trin 2: Konfigurer Windows Media Player" nedenfor. Hvis ikke, skal du oprette forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Test derefter, om Xbox-konsollen har forbindelse. Sådan gør du:

1. Gå til settings fra Xbox-startsiden, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller Wireless network.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
Indstillingen Test Xbox Live Connection er markeret på skærmen Network Settings på Xbox 360

Hvis status for netværket er Connected (Forbundet), skal du gå til Trin 2 nedenfor. Ellers skal du vælge More Info på konsollen og følge forslagene.

Trin 2: Konfigurer Windows Media Player

Hent Windows Media Player.

Hvilken version vil du bruge?

• Windows Media Player 12 (Windows 7)
    1. I Windows Media Player skal du vælge Slå mediestreaming til i menuen Stream.
    2. På siden, der vises, skal du vælge Slå mediestreaming til.
    3. Giv dit mediebibliotek et navn, og vælg derefter OK.
  • Windows Media Player 11 (Windows Vista)
    1. I Windows Media Player skal du højreklikke på Bibliotek og derefter vælge Mediedeling.
    2. Vælg Del mine medier og derefter OK.
    3. Find Xbox 360-enheden i Indstillinger for deling.
    4. Vælg Xbox 360, Tillad og derefter OK.
    5. Hvis du vil anvende flere indstillinger, skal du vælge Indstillinger.
    6. Når du er færdig, skal du vælge OK.

Trin 3: Afspil musik, eller se videoer

Afspil musik

1. Gå til music fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Groove Music.
Feltet for Groove Musik er markeret på Xbox 360 Dashboard
  1. Vælg den afspilningsliste med sange, som du vil høre.

Afspil videoer

1. Gå til movies & tv fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Microsoft Movies & TV.
Feltet Microsoft Movies & TV på Xbox 360 Dashboard
  1. Vælg den video, du vil afspille.

Brug Groove-appen og Film og tv-appen

Du kan finde flere oplysninger om brug af Groove-appen i Groove-appen på Xbox 360. Læs mere om Film og tv-appen i Film og tv.