Løs problemer med dvd'er og film på Xbox 360-konsollen

Bemærk!

Dvd'en kan ikke afspilles: Børnesikring begrænser afspilningen af denne dvd

Se Forældrekontroller på Xbox 360-konsollen. Disse indstillinger gør det muligt at styre, hvilke film og tv-serier der kan vises på konsollen.

Dvd'en kan ikke afspilles: ugyldig områdekode

Tjek dvd-området og -formatet: Sørg for, at området for dvd'en svarer til området for din Xbox 360-konsol. Kig efter områdekoden på disken eller dvd'ens emballage. Hvis du f.eks. har købt en Xbox 360-konsol i USA, Canada eller USA's territorier, afspiller konsollen dvd'er for område 1 eller dvd'er, der er kodet til alle områder.

Du kan finde oplysninger om diskformater og områder i Understøttede områder, formater og diske.

En trådløs mikrofon er deaktiveret, når du afspiller en dvd-film

Selvom du ikke har brug for en trådløs mikrofon under dvd-afspilning, vil den trådløse mikrofon muligvis ikke fungere, hvis du chatter i en Xbox Live-gruppe, mens en dvd afspilles. Hvis du vil blive ved med at chatte i din gruppe, skal du stoppe dvd-afspilningen og vende tilbage til Dashboard.

Statuskodefejl

Hvis der vises en statuskode (f.eks. 69-C00D36C4 eller 80-C00DF242), når du prøver at afspille en video, skal du se Løs billedproblemer i Xbox 360.