Ét lys blinker rødt på en oprindelig Xbox 360-konsol

Du ser et blinkende rødt lys omkring tænd/sluk-knappen på den oprindelige Xbox 360-konsol:

Ét lys blinker rødt omkring tænd/sluk-knappen på en oprindelig Xbox 360-konsol.

Du får eventuelt også vist følgende fejlkode og -meddelelse på tv'et eller computerskærmen:

System Error. Contact Xbox Customer Support.

Status code: Exx.

"xx" er et tocifret tal, der varierer.

Bemærk!

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Fjern kabler, og sæt dem i igen

Sådan gør du:

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tag stikket til alle hukommelsesenheder og controllere og alt tilbehør ud af konsollen.
  3. Tag alle stik ud bag på konsollen, herunder strøm- og skærmkabler.
En tegning viser følgende: Strømledningen er tilsluttet bag på en oprindelig Xbox 360-konsol, strømforsyningen er tilsluttet stikkontakten, og den korte ledning er tilsluttet strømforsyningen.

Bemærk! Fjern ikke harddisken.

1. Tilslut strømforsyningen til konsollen igen.
  2. Tilslut tilbehørsenhederne igen én efter én. Start med en controller.
  3. Når du har tilsluttet alt tilbehør, skal du tænde konsollen.

Løsning 2: Fjern harddisken

Hvis du vil se, om der er problemer med den originale Xbox 360-harddisk, skal du fjerne harddisken midlertidigt. Sådan gør du:

Bemærk! Ikke alle Xbox 360-konsoller har en harddisk. Hvis din Xbox 360-konsol ikke har en harddisk, skal du gå til Løsning 3.

1. Sluk for konsollen.
  2. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).
En pil peger på harddisken i en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Tryk på udløserknappen på harddisken.
En pil peger på udløserknappen til harddisken på en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Løft harddisken væk fra konsollen.
En tegning viser, hvordan du kobler harddisken fra en oprindelig Xbox 360-konsol.

Hvis problemet løses med disse trin, kan du sætte harddisken i igen for at kontrollere, at fejlen kun forekommer, når Xbox 360-harddisken er tilsluttet.

Løsning 3: Fjern hukommelsesenheder eller USB-flashdrev

Sådan gør du:

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tag stikket ud på de hukommelsesenheder eller USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen.
  3. Tænd for konsollen.

Hvis problemet løses med disse trin, skal du tilslutte hukommelsesenheden eller USB-flashdrevet igen for at kontrollere, at fejlen kun forekommer, når hukommelsesenheden eller USB-flashdrevet er tilsluttet. Hvis det er tilfældet, skal du bestille en ny hukommelsesenhed eller bruge et andet USB-flashdrev.

Du kan finde flere oplysninger om support i Ofte stillede spørgsmål om den oprindelige Xbox 360-konsol.