Overblik over Afspil på-funktionen til Xbox 360

Med Afspil på-funktionen kan din Xbox 360 afspille streamingindhold fra andre enheder, f.eks. en pc eller tablet med Windows.

På denne side

Krav

Hvis du vil bruge Afspil på-funktionen, skal du have følgende:

• Den seneste softwareopdatering til din Xbox 360.
  • En enhed, der er kompatibel med DLNA (Digital Living Network Alliance), f.eks. en pc med Windows.
  • En lokal netværksforbindelse mellem din Xbox 360 og den DLNA-kompatible enhed.

Bemærk! Nogle mobilenheder, f.eks. tabletter og telefoner, understøtter DLNA, men kan ikke dele medier med en Xbox 360-konsol.

Understøttede videofiltyper

Xbox 360 understøtter følgende videofilformater:

• Windows Media Video (WMV) 7, WMV 8 og WMV 9:
    • Maksimal opløsning på 1920x1080 (1080p).
    • Windows Media Audio Standard eller Windows Media Audio Pro-lyd.
    • Bemærk! WMV-indhold kan være beskyttet med Windows Media DRM (Digital Rights Management).

• VC-1:
    • Maksimal opløsning på 1920x1080 (1080p).
    • Windows Media Audio Standard eller Windows Media Audio Pro-lyd.
    • Bemærk! VC-1-indhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• MPEG-1 med MPEG-1 layer I- eller II-lyd.
  • MPEG-2:
    • Maksimal opløsning på 1920x1080 (1080i).
    • AC-3 eller MPEG-1 layer I- eller II-lyd.
  • WMV Image 1 (Photo Story 1 og 2) og WMV Image 2 (Photo Story 3).
  • H.264/MPEG-4.

Understøttede lydfiltyper

Følgende lydformater understøttes:

• Windows Media Audio (WMA) 7, WMA 8 og WMA 9.
  • Bemærk! WMA Standard-indhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• WMA Professional.
  • Bemærk! WMA Professional-indhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• WMA Lossless.
  • Bemærk! WMA Lossless-indhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• MP3.

Aktivér Afspil på på Xbox 360

Kontrollér, at Afspil på er aktiveret på konsollen. Sådan kan du slå funktionen til:

1. Gå til settings fra Xbox-startsiden, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Connected Devices.
  4. Indstil PlayTo til "On".

Navngiv konsollen

Hvis du navngiver din Xbox 360-konsol, er det nemmere at finde din konsol på netværket. Dette er især praktisk, hvis du har flere Xbox-konsoller på netværket og har brug for at identificere, hvilken en du slutter din enhed til. Sådan navngiver du konsollen:

1. Gå til settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Console Name.
  4. Vælg et navn på listen. Hvis du vil vælge et standardnavn, skal du vælge Custom.
  5. Indtast et navn på konsollen, og vælg Done.

Afspil medier på din Xbox 360

Når Afspil på er konfigureret, kan du vælge den til afspilning fra kompatible apps og enheder. Ikke alle detaljer er ens i alle apps og på alt udstyr. Du kan finde flere oplysninger på din enhed eller hos appudbyderen.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bruger Afspil på, skal du se Brug Afspil på-funktionen til at streame indhold fra Groove og Film og tv til din konsol.