Tænd/sluk-knappen på Xbox 360-konsollen blinker rødt

Lyset midt på Xbox 360-konsollens tænd/sluk-knap blinker rødt.

Der lyser et grønt lys midt på Xbox 360 E-konsollen. Der blinker et rødt lys midt på Xbox 360 S-konsollen.

Du får eventuelt også vist følgende meddelelse på skærmen:

Meddelelsen

Et blinkende rødt lys på tænd/sluk-knappen betyder, at konsollen ikke har tilstrækkelig ventilation. Det røde lys vil blive ved med at blinke, indtil konsollen er blevet afkølet.

Afkøling af konsollen

Du kan løse problemet ved at lade konsollen køle af. Sluk derfor konsollen, hvis den ikke allerede er slukket automatisk. Vent, indtil det røde lys på tænd/sluk-knappen holder op med at blinke rødt, før du tænder konsollen igen.

Når du tænder for konsollen, får du muligvis vist en meddelelse med en forklaring på, hvorfor den blev slukket, og hvad du kan gøre for at forhindre, at problemet gentager sig.

En meddelelse forklarer, hvorfor din Xbox 360-konsol blev slukket, og hvad du kan gøre for at forhindre, at problemet gentager sig.

Flyt konsollen

Sluk konsollen, og flyt den til et åbent, godt ventileret område, væk fra alle andre elektroniske enheder. Tænd derefter igen for konsollen.

Xbox 360 E Xbox 360 S
En Xbox 360 E er placeret i et åbent, godt ventileret område, væk fra andre elektroniske enheder. En Xbox 360 S er placeret i et åbent, godt ventileret område, væk fra andre elektroniske enheder.

Tip til placering af Xbox 360-konsollen

• Undgå at anbringe konsollen på et sted, hvor der ikke er plads omkring den. Anbring den i et åbent, godt ventileret område.
  • Undgå at placere andre elektroniske enheder på eller under konsollen eller tæt op ad konsollens sider.
  • Sørg for at anbringe konsollen og den tilhørende strømforsyning på et hårdt underlag. Undgå at anbringe konsollen oven på noget blødt (f.eks. en seng, en sofa eller et tæppe).
  • Undgå at anbringe konsollen i nærheden af varmekilder, f.eks. ventilationsåbninger på fjernsyn og elektroniske enheder. Anbring heller ikke konsollen i nærheden af varmluftventiler eller i direkte sollys.

Anmod om reparation

Hvis konsollen bliver ved med at lukke ned, fordi der ikke er nok ventilation, selvom den er på et køligt, godt ventileret sted, skal konsollen muligvis repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.