Fejlmeddelelsen "Secure HDCP link not found" vises, når du afspiller en dvd eller streamer en Netflix-film på Xbox 360

Du får en af følgende fejlmeddelelser, når du prøver at streame en film fra Netflix-appen eller afspille en dvd:

Secure HDCP link not found

Secure HDCP link lost

Dette problem kan forekomme, hvis du har tilsluttet din Xbox 360-konsol til skærmenheden med et HDMI-kabel. Du kan få vist en af disse fejl, hvis din konsol ikke kan oprette en sikker forbindelse til skærmen ved hjælp af HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection).

Der kan være forskellige årsager til fejlen:

• Der er en hjemmebiografmodtager eller en AV-switch-boks mellem din Xbox 360-konsol og skærmen, som afbryder HDMI-forbindelsen.
  • Der er problemer med HDMI-kablet.
  • Skærmen understøtter ikke fuldt ud HDCP-protokollen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Gå uden om andre enheder

Nogle modtagere eller AV-switch-bokse til hjemmebiografsystemer har en "HDMI pass-through"-forbindelse. Denne forbindelse giver mulighed for at tilslutte et HDMI-kabel fra din Xbox 360-konsol til enheden og derefter tilslutte et andet HDMI-kabel til skærmen. Hvis du bruger en af disse enheder, kan din Xbox 360 muligvis ikke udføre et korrekt HDCP-handshake, når videoafspilningen startes.

Du kan teste, om din modtager eller switch-boks er årsag til problemet, ved at tilslutte et HDMI-kabel direkte fra din Xbox 360-konsol til skærmen:

En tegning viser et HDMI-kabel til Xbox 360. Den ene ende er tilsluttet på bagsiden af en Xbox 360 E-konsol, og den anden ende er tilsluttet et tv.

Hvis dette løser problemet, skal du kontakte producenten af modtageren eller AV-switch-boksen til dit hjemmebiografsystem for at få løst konflikten.

Løsning 2: Tjek, om din skærm understøtter HDCP

Nogle skærme har en HDMI-forbindelse, men understøtter ikke fuldt ud HDCP-protokollen. Du kan se, om din skærm er helt HDCP-kompatibel, i manualen eller på producentens websted.

Hvis skærmen ikke understøtter HDCP, kan du bruge et Xbox 360-komponent HD AV-kabel til at tilslutte din konsol til skærmenheden.

Løsning 3: Udskift dit HDMI-kabel

Hvis din skærm understøtter HDCP, kan du prøve med et andet HDMI-kabel. Sørg for at bruge en direkte forbindelse mellem Xbox 360-konsollen og skærmen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du foretage testen igen med en anden skærmenhed.

Bemærk! Du kan også bruge et Xbox 360-komponent HD AV-kabel til at afhjælpe problemet.