Fejlkoder ved systemopdatering af Xbox 360

Fejlfindingstrin efter opdatering af Xbox-konsollen

Hvis du får vist en fejlkode som f.eks. xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (seks grupper med fire cifre), når du har opdateret softwaren på din konsol, kan du finde fejlen nedenfor, klikke på linket og prøve en af de løsninger, der er foreslået på fejlsiden.

Hvis din fejlkode ikke vises her, kan du prøve at finde den på siden Søg efter fejlkode og statuskode.

Bemærk! "x"-cifrene i sekvensen kan være forskellige i henhold til flere faktorer, f.eks. område.