Løs problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol

Prøv løsningerne nedenfor, hvis Xbox 360-konsollens software ikke opdateres korrekt, og der vises en af følgende fejlmeddelelser:

• Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.
  • Can't install the update. The disc is unreadable.
  • Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.

Hvis du får en fejlkode i stedet for en fejlmeddelelse

Hvis du får en fejlkode som f.eks. xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (seks grupper med fire cifre), skal du se Fejlkoder ved systemopdatering af Xbox 360.

Løs problemer med opdateringer til Xbox 360

Løsning 1: Prøv at installere opdateringen igen

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  3. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads

Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB, hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig lagerplads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd systemcachen

Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Se Sådan rydder du cachen på Xbox 360.

Prøv at opdatere igen, når du har ryddet cachen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Sæt lagerenheden i igen

• Hvis du bruger en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev i stedet for en harddisk, skal du fjerne hukommelsesenheden eller flashdrevet og sætte enheden eller drevet i igen.
  • Hvis du har en Xbox 360-harddisk, kan du prøve at fjerne harddisken og derefter sætte den i igen.

Prøv at opdatere igen, når du har sat lagerenheden i igen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Kopiér opdateringen til et USB-flashdrev eller en cd/dvd

Hvis løsningerne ovenfor ikke afhjalp problemet, kan du kopiere opdateringen til konsollen fra din computer til et USB-flashdrev eller en cd/dvd og derefter installere opdateringen på konsollen. Du kan finde en vejledning om, hvordan du installerer systemopdateringer fra et USB-flashdrev eller en cd/dvd, under Sådan henter du en ny Xbox 360-opdatering.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 6: Download din profil igen

Det kan ske, at du får fejlmeddelelsen "Connection to Xbox Live has been lost", når du prøver at starte et spil eller en app, og du bliver muligvis logget af din konto. Prøv at downloade din profil igen for at løse dette problem:

1. Gå til social fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Sign In or Out.
  3. Rul til højre, og vælg Download profile.
  4. Log af din konto (hvis du er logget på).
  5. Vælg Download profile.
  6. Skriv brugernavnet og adgangskoden til din Microsoft-konto.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 7: Installer den seneste Xbox 360-systemopdatering igen

Hvis du vil installere den seneste Xbox 360-opdatering igen, skal du gøre følgende:

1. Ryd systemcachen. Du kan se, hvordan du gør dette, i afsnittet "Ryd systemcachen" ovenfor.
  2. Annuller systemopdateringerne, og installer dem derefter igen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
    2. Gå til settings, og vælg System.
    3. Vælg Storage.
    4. Tryk følgende knapsekvens: X, LB, RBXLBRB, X.
    5. Vælg den indstilling, der annullerer de installerede systemopdateringer. Konsollen genstartes automatisk, og derefter kan du downloade opdateringerne igen.
  3. Nulstil netværkshardwaren. Sådan gør du:
    1. Fjern strømkablet bag på routeren, modemmet eller gatewayen. Hvis du har en router og et modem, skal du fjerne strømkablet fra begge enheder.
    2. Sluk Xbox 360-konsollen ved at trykke på tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen.
    3. Vent 5 minutter.
    4. Hvis du bruger en router, skal du tænde for den og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
    5. Tilslut resten af hardwaren, og prøv at oprette forbindelse til Xbox Live.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du se den næste løsning.

Løsning 8: Anmod om en reparation

Hvis du har prøvet alle løsningerne på denne side, men du stadig oplever problemet, skal din konsol muligvis repareres. Du kan sende en anmodning om reparation online på Enhedssupport.