Xbox 360-operativsystemet – versioner og systemopdateringer

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din Xbox 360-konsol, kan du prøve disse fejlfindingstip.

På listen nedenfor kan du se det aktuelle versionsnummer af Xbox 360-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret med den aktuelle systemopdatering.

Sådan får du vist versionen af Xbox 360-konsollens operationssystem:

1. Gå til hubben Settings.
  2. Vælg feltet System.
  3. Vælg Console Settings.
  4. Når du markerer System info, vises de aktuelle indstillinger for dashboardet og IP-adressen.
  5. Din OS-version er det tal, der står efter Dashboard-overskriften i den grå rude til højre for menuen Console Settings.

OS-version: 2.0.17511.0

DASHBOARD: 2.0.17511.0

Frigivelsesdato

17-11-2016

• Mindre fejlrettelser og forbedringer

Tidligere systemopdateringer

OS-version: 2.0.17502.0

DASHBOARD: 2.0.17502.0

Frigivelsesdato

29-3-2016

• Mindre fejlrettelser og forbedringer

OS-version: 2.0.17489.0

DASHBOARD: 2.0.17489.0

Frigivelsesdato

17-9-2015

Nye eller opdaterede funktioner

Acceptér Vilkår for anvendelse

• Nu kan du forbinde din Xbox 360 til et netværk, hvor det er påkrævet, at du accepterer vilkårene for anvendelse. Når du har oprettet forbindelse første gang, bliver du bedt om at teste din Xbox Live-forbindelse. Du bliver bedt om at bruge Internet Explorer til at logge på netværket. Du skal først have den seneste opdatering af Internet Explorer.

Aktivitetsfeed

• Synes om, skriv kommentarer til, og del dine venners aktiviteter, skriv nye meddelelser, se gameklip, se skærmbilleder, og se, hvad dine venner spiller – alt sammen fra din Xbox 360. Du kan gå til aktivitetsfeedet fra visningen af det sociale netværk.

Se, hvad dine venner laver på Xbox One eller i Windows.

• Der har været stor efterspørgsel efter denne funktion, så nu kan du se, hvad dine venner spiller på Xbox One og i Windows 10 fra din Xbox 360.

Microsoft Film og tv og Groove Musik

• Du kan nu få adgang til din film- og tv-samling fra Microsoft Film og tv (tidligere Xbox Video) og din musik i Groove Musik (tidligere Xbox Music).

Se dine penge

• Saldoen på din Microsoft-konto vises nu, når du får vist detaljerne for et spil, eller når du kigger på markedspladsen.

Indløs koder fra meddelelser

• Når du modtager en Xbox Live Marketplace-kode i en meddelelse, kan du nu indløse koden ved at trykke på "Redeem Code" (Indløs kode).

OS-version: 2.0.17349.0

DASHBOARD: 2.0.17349.0

Frigivelsesdato

30-4-2015

Nye eller opdaterede funktioner

Større eksterne USB-harddiske

• Du kan tilslutte enhver ekstern USB-harddisk på op til 2 TB for at gemme Xbox 360-downloads, din profil, gemte spil og andre data.
  • Hvis du tidligere har konfigureret en ekstern USB-harddisk, der er større end 32 GB, skal du formatere disken igen for at kunne bruge den ekstra plads.

Købsoversigt

• Nu kan du se dine seneste køb på din Xbox 360. Gå til Settings > Account > Purchase History for at se dem.

Nulstil adgangskode

• Har du glemt din adgangskode? Nu kan du nulstille den på din Xbox 360 ved at vælge Forgot your password?, når du logger på.

Netværksstatistik

• Hvis du vil se netværksstatistik, f.eks. downloadhastighed, uploadhastighed og signalstyrke, skal du gå til Settings > System > Network Settings. Vælg dit netværk, og vælg derefter Network Statistics.

Se dine penge

• Saldoen på din Microsoft-konto vises nu øverst til højre på Xbox Dashboard. Du kan slå visningen fra ved at gå til Settings > Profile > Account Security og derefter vælge Display Money in Microsoft Account.

OS-version: 2.0.17150.0

DASHBOARD: 2.0.17150.0

Frigivelsesdato

11-12-2014 (flere funktioner aktiveret 1-3-2015)

Nye eller opdaterede funktioner

Games with Gold-spil til Xbox One på Xbox 360

• Du kan indløse Games with Gold-spil til Xbox One gratis på din Xbox 360. Udvid dit spilbibliotek hver måned, så du har nye spil, som du kan spille, når du køber en Xbox One.