Sådan slukker/tænder du for Xbox 360-konsollen og den trådløs controller

Oversigt

Denne side beskriver, hvordan du tænder og slukker for Xbox 360-konsollen og Trådløs Xbox 360-controller.

Løsninger

Sådan tænder du for Xbox 360-konsollen og Trådløs Xbox 360-controller

• Du tænder for Xbox 360-konsollen og Trådløs Xbox 360-controller ved at trykke på Xbox Guide-knappen på controlleren.
  • Hvis du kun vil tænde for Xbox 360-konsollen, skal du trykke på tænd/sluk-knappen på konsollen.
  • Hvis du kun vil tænde for Trådløs Xbox 360-controlleren, skal du trykke på knappen Start på controlleren.

Sådan slukker du for Xbox 360-konsollen og Trådløs Xbox 360-controller

• Du slukker for Xbox 360-konsollen og Trådløs Xbox 360-controller ved at trykke på Xbox Guide-knappen og holde den nede i tre sekunder. Vælg derefter, om du kun vil slukke for controlleren eller controlleren og konsollen. Hvis du vælger konsollen, slukkes konsollen og alle tilsluttede controllere.
  • Hvis du kun vil slukke for konsollen, skal du trykke på tænd/sluk-knappen på konsollen.