Foretag fejlfinding ved videoproblemer på Xbox 360

Oversigt

Hvis du har videoproblemer på din Xbox 360-konsol, skal du først tjekke disse tip. Derefter kan du prøve fejlfindingsløsningen nedenfor:

Hvis du får vist en fejlkode eller statuskode, kan du søge efter en løsning på siden Søg efter fejlkode og statuskode.

Løsninger

Der er ikke noget billede, eller skærmen er sort

Skærmbilledet er frosset

Billedet er uskarpt eller sløret

Billedet er langstrakt

Dette problem kan opstå, hvis du bruger et VGA-kabel med en original Xbox 360-konsol eller en Xbox 360 S-konsol. Prøv at ændre skærmindstillinger for at forbedre billedet. Følg de første trin i denne artikel, og prøv derefter et af eller begge følgende løsningsforslag:

• Skift konsollens skærmformat til Normal.
  • Vælg en anden skærmopløsning.

Billedet har en grøn eller violet farvetone, flimrer eller har skygger

Prøv følgende:

1. Fjern eventuelle enheder mellem konsollen og tv'et.
    2. Tilslut HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.
    3. Hvis du bruger et AV-lydkabel, skal du tage dette kabel ud af stikket og derefter tilslutte HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.

Få mere at vide om, hvordan du tilslutter konsollen til et tv.

Bemærk! Hvis dit HDTV har en billedforbedringsfunktion eller en funktion til reduktion af digital støj, skal du slå denne funktion fra. Du kan finde flere oplysninger i brugervejledningen til dit HDTV.

Grafikken er forvrænget eller vises ikke korrekt

Video eller film afspilles med reduceret opløsning

HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection) er nødvendig for at kunne afspille en dvd, en HD-dvd eller en film i HD, som du har downloadet. Det er dog ikke alle HD-tv'er, skærme eller adaptere, der understøtter denne protokol.

Der er lyd, men ikke noget billede

Prøv følgende:

• Kontrollér, at tv'et er tændt.
  • Skift mellem AV-kilder og -input på dit tv.
  • Fjern eventuelle enheder, f.eks. en modtager, mellem konsollen og tv'et.
  • Hvis tv'et har en miljø- eller energisparetilstand, skal du slå denne funktion fra under tv-billedindstillingerne.

Hvis du bruger Xbox 360 E-konsollen, kan du prøve følgende:

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag alle lyd- og videokablerne (herunder hovedtelefoner) ud på konsollens bagside.
  3. Tilslut kun HDMI-kablet til bagsiden af konsollen. Tilslut derefter HDMI-kablet til en indgang på dit tv.