Sådan ændrer du indstillingerne for en Xbox 360-profil

I denne artikel beskrives de indstillinger for din Xbox Live-profil, som du kan ændre på Xbox 360-konsollen. Hvis du vil ændre disse indstillinger, skal du gå til Profile, vælge Settings og derefter vælge Edit Profile.

Profilindstillinger

Gamertag

Hvis dit gamertag blev oprettet til dig under din tilmelding til Xbox Live, kan du ændre det gratis én gang. Der opkræves et gebyr for yderligere ændringer af dit Xbox Live-gamertag. Du kan finde flere oplysninger og se, hvad du skal gøre, i Sådan skifter du dit Xbox Live-gamertag på Xbox 360 eller Xbox One.

Gamerbillede

Udfør disse trin for at ændre dit gamerbillede:

1. Vælg Gamer Picture i menuen Edit Profile.
  2. Vælg en af følgende indstillinger:
    • Change Gamer Picture: Denne indstilling viser de gamerbilleder, der allerede findes på konsollen.
    • Change Personal Picture: Denne indstilling giver dig mulighed for at angive et personligt billede, som kun personerne på din venneliste kan se.
    • Download Gamer Pictures: Denne indstilling åbner Xbox Live Games Store, hvor du kan downloade flere billeder.
    • Take Personal Picture: Hvis der er sluttet et Xbox Live Vision-kamera til din Xbox 360-konsol, kan du bruge denne indstilling til at tage et personligt billede, som kan bruges i din gamerprofil. Du kan finde flere oplysninger i Konfigurer og brug Xbox Live Vision-kameraet.
      Bemærk! Et personligt billede kan kun ses af personerne på din venneliste.
  3. Vælg det ønskede gamerbillede, og tryk på A-knappen.

Gamerzone

Udfør disse trin for at ændre din gamerzone:

1. Vælg "Gamer Zone" i menuen Edit Profile.
  2. Vælg den ønskede Xbox Live-gamerzone på følgende liste:
    • Afslapning
    • Professionel
    • Familie
    • Undergrund

Motto

Udfør disse trin for at oprette eller ændre dit gamermotto:

1. Vælg Gamer Motto i menuen Edit Profile.
  2. Brug tastaturet på skærmen eller det valgfri USB-tastatur til at oprette et motto for første gang eller til at ændre dit motto. Vælg derefter Done.

Avatar

Udfør disse trin for at ændre din avatar:

1. Vælg Avatar i menuen Edit Profile.
    • Vælg Change my features for at ændre din avatars frisure, størrelse eller ansigtsudtryk.
    • Vælg Change my style for at ændre din avatars tøj, tilbehør eller rekvisitter.
    • Vælg Avatar Store for at gå til avatar-markedspladsen, hvor du kan købe særligt tøj, tilbehør og rekvisitter til din avatar. Du kan få oplysninger om, hvordan du bruger de ting, du har købt i Avatar Store, i "Gå med eller brug et avatar-emne, som du har købt".
  2. Vælg Save and Exit, når du er færdig.

Navn

Udfør disse trin for at ændre dit navn:

1. Vælg Navn i menuen Edit Profile.
  2. Brug tastaturet på skærmen til at ændre dit navn, og vælg derefter Done.
    Bemærk! Denne profilindstilling er ikke tilgængelig for børnekonti.

Sted

Udfør disse trin for at ændre din gamerplacering:

1. Vælg Location i menuen Edit Profile.
  2. Brug tastaturet på skærmen til at ændre din placering, og vælg derefter Done.
Bemærk! Denne profilindstilling er ikke tilgængelig for børnekonti.

Biografi

Udfør disse trin for at ændre din gamerbiografi:

1. Vælg Bio i menuen Edit Profile.
  2. Brug tastaturet på skærmen til at ændre din placering, og vælg derefter Done.
Bemærk! Denne profilindstilling er ikke tilgængelig for børnekonti.