Sådan kan du købe eller leje indhold fra Xbox Live på Xbox 360 eller din computer

Oversigt

Du kan downloade nye spil, udvidelser til dine favoritspil, avatartilbehør, musik m.m. fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol eller Windows-computer.

Bemærk! Køb på Xbox Live foretages med pengene på din Microsoft-konto eller en anden betalingsmåde, der kan benyttes i dit land eller område. Du kan også føje penge til din Microsoft-konto ved hjælp af et Xbox-gavekort.

Køb indhold på din computer

1. Gå til Xbox Games Store.
  2. Klik på Xbox 360 for at åbne siden med Xbox 360-spil.
picture
  1. Rul ned for at gennemse de forskellige spiltyper, og vælg det ønskede spil.
  2. Klik på Download fra Xbox Store for at købe spillet, eller klik på Køb disk for at købe spillet på disk.
picture

Bemærk! Nogle spil er kun tilgængelige på disk.

1. Følg vejledningen for at gennemføre og bekræfte købet.
  2. Hvis du vil tjekke, at det element, du har købt, er føjet til køen, skal du vælge Min konto og logge på, hvis du bliver bedt om det.
  3. Klik på Enhedshåndtering.
  4. Klik på Se downloadkø for Xbox 360 under Enhedshåndtering. Spillet er angivet under Næste overførsel.
  5. Tænd konsollen, og opret forbindelse til Xbox Live. Det element, du har købt, bliver downloadet.

Bemærk! Hvis du ikke har nok penge på din Microsoft-konto, kan du vælge en anden betalingsmåde, der kan benyttes i dit land eller område, f.eks. et kreditkort. (I nogle tilfælde kan der være flere tilgængelige betalingsmåder).

Køb eller lej indhold på din Xbox 360-konsol

1. Log på Xbox Live med den konto, som du vil bruge til at foretage et køb.
  2. Gå til games eller tv & movies.
  3. Vælg Browse Games eller Browse TV & Movies.
  4. Søg efter det indhold, du vil købe eller leje.
  5. Vælg elementet, og vælg derefter Confirm Download. Hvis du ikke har nok penge på din Microsoft-konto, kan du vælge en anden betalingsmåde, der kan benyttes i dit land eller område, f.eks. et kreditkort.