Log på
Del denne side

Sådan kan du købe eller leje indhold fra Xbox Live på Xbox 360 eller din computer

Du kan downloade nye spil, udvidelser til dine favoritspil, avatartilbehør, musik m.m. fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol eller Windows-computer.

Bemærk! Du køber på Xbox Live med pengene på din Microsoft-konto eller en anden betalingsmåde, der er knyttet til din Xbox Live-konto, f.eks. et kreditkort.

Køb spil eller spiltilføjelser på din computer fra Xbox 360 Games.

1. Gå til Xbox 360 Games.
  2. Du kan vælge et spil fra sektionen "Anbefalet" eller en spiltilføjelse fra "Udvalgte tilføjelser". Eller du kan rulle ned for at se flere kategorier.
  3. Vælg det spil eller den tilføjelse, du vil købe.
  4. Klik på Download fra Xbox Store, eller klik på Køb disk for at købe spillet på disk.

Bemærk! Nogle spil er kun tilgængelige på disk.

5. Følg trinnene for at gennemføre købet.
  6. Tænd konsollen, og opret forbindelse til Xbox Live. Hvis du har købt indhold, der kan hentes, bliver indholdet downloadet.

Bemærk! Hvis du ikke har nok penge på din Microsoft-konto, kan du bruge et kreditkort eller en anden betalingsmåde, der er knyttet til din konto.

Køb eller lej tv-serier og videoer på din Xbox 360-konsol

1. Log på Xbox Live med den konto, som du vil bruge til dit køb.
  2. Gå til tv & movies.
  3. Vælg Browse TV & Movies.
  4. Søg efter det indhold, du vil købe eller leje.
  5. Vælg elementet, og vælg derefter Confirm Download. Hvis du ikke har nok penge på din Microsoft-konto, kan du vælge en anden betalingsmåde.

Køb spil på din Xbox 360-konsol

1. Log på Xbox Live med den konto, du vil bruge, når du skal foretage et køb.
  2. Gå til games.
  3. Vælg Browse Games.
  4. Søg efter det spilindhold, du vil købe.
  5. Vælg elementet, og vælg derefter Confirm Download. Hvis du ikke har nok penge på din Microsoft-konto, kan du bruge en anden betalingsmåde, der er knyttet til din konto.