Sådan kan du købe eller leje indhold fra Xbox Live på Xbox 360 eller din computer

Oversigt

Du kan downloade nye spil, udvidelser til dine favoritspil, avatartilbehør, musik m.m. fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol eller Windows-computer.

Bemærk! Køb på Xbox Live foretages med pengene på din Microsoft-konto eller en anden betalingsmåde, der kan benyttes i dit land eller område. Du kan også føje penge til din Microsoft-konto ved hjælp af et Xbox-gavekort.

Køb eller lej indhold på din computer

1. Gå til Xbox Games Store.
  2. Klik på Log på i øverste højre hjørne. Angiv den mailadresse og adgangskode, du brugte, da du tilmeldte dig Xbox Live (det er din Microsoft-konto).
  3. Søg under Spil eller Avatar for at finde det, du vil downloade. Klik på elementet for at vælge det.
  4. Dit valg og prisen for at købe elementet vises.
    • Hvis der er et element, du vil downloade, under Spil, skal du klikke på Køb spil eller på Hent til Xbox 360.
      Bemærk! Nogle spil er kun tilgængelige på disk.
    • Klik på Køb under Avatar.

Bemærk! Hvis du ikke har nok penge på din Microsoft-konto, kan du vælge en anden betalingsmåde, der kan benyttes i dit land eller område, f.eks. et kreditkort. (I nogle tilfælde kan der være flere tilgængelige betalingsmåder).

5. Følg vejledningen for at gennemføre og bekræfte købet.
  6. Hvis du vil tjekke, at det element, du har købt, er føjet til køen, skal du vælge Min konto. Vælg derefter Xbox 360-downloadkø under Enhedshåndtering.
  7. Tænd konsollen, og opret forbindelse til Xbox Live. De elementer, du har købt, bliver downloadet.

Køb eller lej indhold på din Xbox 360-konsol

1. Log på Xbox Live med den konto, som du vil bruge til at foretage et køb.
  2. Gå til games eller tv & movies.
  3. Vælg Browse Games eller Browse TV & Movies.
  4. Søg efter det indhold, du vil købe eller leje.
  5. Vælg elementet, og vælg derefter Confirm Download. Hvis du ikke har nok penge på din Microsoft-konto, kan du vælge en anden betalingsmåde, der kan benyttes i dit land eller område, f.eks. et kreditkort.