Log på
Del denne side

Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360

Hvis du har problemer med at afspille eller bruge det indhold, som du tidligere har downloadet til din Xbox 360, kan der være en række årsager til det:

• Der kan være problemer med Xbox Live.
  • Du er muligvis ikke logget på Xbox Live, eller der kan være et problem med din Xbox Live-forbindelse.
  • Du prøver at downloade indhold, der er knyttet til en anden konto eller Xbox 360-konsol.
Prøv løsningerne på denne side for at løse problemet. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.
Bemærk! Hvis du har problemer med at downloade nyt indhold, skal du se Xbox Live-indhold bliver ikke downloadet på din Xbox 360-konsol.

På denne side

Løsning 1: Tjek, om der er Xbox Live-meddelelser om service

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du anmode om at få tilsendt en sms eller talenotifikation, når problemet er løst. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 2: Tjek, at du har forbindelse til Xbox Live

Prøv Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl). Hvis du er sikker på, at du har forbindelse til Xbox Live, skal du springe denne løsning over.

Løsning 3: Tjek, om indholdet er knyttet til den konto, du i øjeblikket bruger

Start med at kontrollere, om du er logget på den konto, du brugte, da du købte indholdet. Hvis du stadig oplever problemer, kan det skyldes, at du har købt indholdet med en anden konto.

Du kan kontrollere, om du har købt indholdet med den konto, du bruger lige nu, ved at tjekke dit Xbox Live-abonnement og din transaktionsoversigt online.

• Hvis indholdet ikke findes i fakturerings- og købsoversigten til din konto, betyder det, at du sandsynligvis har købt indholdet med en anden konto. Prøv at logge på din Xbox 360 med en anden konto for at downloade indholdet.
  • Hvis indholdet vises på din faktureringsoversigt, og du stadig ikke kan downloade det, kan der være et problem med din profil. Prøv at downloade din profil igen ved at følge vejledningen på Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol eller download den igen.

Løsning 4: Kontrollér, at licensen til indholdet er opdateret

Har du overført indholdet til en ny, anden eller opdateret konsol? Hvis det er tilfældet, er de licenser, der er gemt lokalt, muligvis forældede. Se Download tidligere købt indhold igen til en ny eller opdateret Xbox 360-konsol.

Hvis du vil overføre licensen til dit indhold fra én konsol til en anden, skal du se afsnittet "Kan jeg overføre en indholdslicens fra én Xbox 360-konsol til en anden?" i Digital Rights Management til Xbox 360.

Løsning 5: Sørg for, at indholdet er i konsollens spilbibliotek

Dette gør du ved at slette indholdet og derefter downloade det igen. Sådan gør du:

Bemærk! Hvis du har downloadet indholdet og fået meddelelsen "This disc is unreadable", skal du se Fejlen "This disc is unreadable" opstår med et Spil efter behov-spil.

1. Log på Xbox Live på konsollen med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Storage, og vælg derefter den lagerenhed, som indholdet er lagret på.
  4. Vælg Games & Apps.
  5. Vælg indholdet, og vælg derefter Delete. Bekræft, at du vil slette elementet.
    Bemærk Hvis du ikke kan finde indholdet, skal du se efter en fil, der hedder "Unknown Game", og vælge den.
  6. Ryd systemcachen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Storage.
picture
    1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    2. Vælg Clear System Cache.
picture
    1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  1. Gå tilbage til Xbox Home.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Vælg Download History.
  2. Vælg det indhold, du har problemer med at downloade, og vælg derefter Download Again.

Hvis du stadig ikke kan spille eller downloade indholdet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 6: Tjek, om indholdet findes i din købsoversigt på account.microsoft.com og på Xbox .com

Hvis du vil logge på account.microsoft.com eller på Xbox.com, skal du bruge den Microsoft-konto, der er knyttet til det gamertag, som du brugte til at købe indholdet.

Når du kigger efter indholdet på Xbox.com, skal du huske, at det ikke er alle de købte elementer, der vises, første gang du går ind på siden. Hvis du vil finde specifikt indhold, skal du trykke på Ctrl+F og skrive et søgeord (f.eks. et ord fra indholdets titel).

Hvis dit køb er angivet på et af disse websteder, men ikke findes i fakturerings- eller købsoversigten til din Xbox Live-konto, skal du kontakte Xbox Support.

Løsning 7: Tjek det onlinested, hvor du købte indholdet

Hvis der her står, at du kan købe indholdet online, er dit køb muligvis ikke blevet gennemført. I så fald skal du købe indholdet igen.

Løsning 8: Prøv med en anden lagerenhed

Hvis det er muligt, så prøv at downloade indholdet til en anden lagerenhed, f.eks. et USB-flashdrev, og prøv derefter at afspille eller bruge indholdet igen. Sådan gør du:

1. Fjern harddisken fra systemet.
    Bemærk! Du kan ikke fjerne harddisken fra en Xbox 360-konsol med 4 GB.
  2. Brug et USB-flashdrev.
picture
  1. Formatér USB-flashdrevet.
  2. Prøv at downloade og starte indholdet igen.

Bemærk! Hvis indholdet startes uden problemer, skyldes problemet sandsynligvis lagerenheden. Du kan få mere hjælp i Xbox Online Service Center.

Hvis disse løsninger ikke virker, og problemet bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.