Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360

Problem

Hvis du ikke kan afspille eller bruge indhold, som du tidligere har downloadet til din Xbox 360-konsol, kan det skyldes, at du ikke er logget på Xbox Live, at du prøver at bruge downloadet indhold, som er knyttet til en anden konto, eller at du prøver at bruge downloadet indhold, der er knyttet til en anden Xbox 360-konsol.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Tjek, at du har forbindelse til Xbox Live

Prøv Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

Hvis du er sikker på, at du har forbindelse til Xbox Live, skal du springe denne løsning over.

Løsning 2: Log på din Xbox 360-konsol med den konto, du brugte, da du købte indholdet

Hvis du allerede er logget på med denne konto og oplever problemet:

• Findes indholdet i fakturerings- og købsoversigten til en anden konto, som er gemt på din Xbox 360-konsol? Tjek fakturerings- og købsoversigterne for de andre konto, der er gemt på din konsol.
  • Hvis du finder indholdet i fakturerings- og købsoversigten til en profil på din Xbox 360-konsol, skal du downloade denne profil igen til din Xbox 360-konsol. Prøv derefter at afspille indholdet igen. Du kan se, hvordan du downloader en profil igen, i Download, flyt eller slet din Xbox Live-profil.

• Findes indholdet i fakturerings- og købsoversigten til din konto? Dette kan du se i Tjek din Xbox Live- eller Xbox Music Pass-fakturerings- og købsoversigt.
  • Hvis indholdet er på din kontos fakturerings- og købsoversigt, skal du downloade profilen igen. Du kan se, hvordan du gør dette, i Download, flyt eller slet din Xbox Live-profil.

• Har du overført indholdet til en ny, anden eller opdateret konsol? Hvis det er tilfældet, er de licenser, der er gemt lokalt, muligvis forældede. Du skal downloade indholdet igen for at opdatere de licenser, der gemmes lokalt. Du kan se, hvordan du gør dette, i afsnittet "Download indholdet igen til en ny eller opdateret konsol" på siden Download tidligere købt indhold igen til en ny eller opdateret Xbox 360-konsol.
  • Hvis du vil overføre indholdslicensen til dit indhold fra én konsol til en anden, skal du se afsnittet "Kan jeg overføre en indholdslicens fra én Xbox 360-konsol til en anden?" på siden Digital Rights Management til Xbox 360.

Løsning 3: Sørg for, at indholdet er i konsollens spilbibliotek

Dette gør du ved at slette indholdet og derefter downloade det igen. Sådan gør du:

Bemærk! Hvis du har downloadet indholdet og fået meddelelsen "This disc is unreadable", skal du se Fejlen "This disc is unreadable" opstår med et Spil efter behov-spil.

1. Log på Xbox Live på konsollen med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Storage, og vælg derefter den lagerenhed, hvor indholdet er gemt (f.eks. Hard Drive).
  4. Vælg Games & Apps.
  5. Find indholdet, vælg det, og vælg derefter Delete. Hvis du ikke kan finde indholdet, skal du se efter en fil, der hedder "Unknown Game", og vælge den.

6. Ryd systemcachen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Storage.
picture
    1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på konsollen. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    2. Vælg Clear System Cache.
picture
    1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  1. Gå tilbage til Xbox Home.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Vælg det indhold, du har problemer med at downloade, og vælg derefter Download Again.

Løsning 4: Tjek, om indholdet findes i din købsoversigt på commerce.microsoft.com og på Xbox .com

For at logge på commerce.microsoft.com eller på Xbox.com skal du bruge oplysningerne til den Microsoft-konto, der er knyttet til det gamertag, som du brugte, da du købte indholdet.

Når du kigger efter indholdet på Xbox.com, skal du huske, at det ikke er alle købte elementer, der vises, første gang du går ind på siden. Hvis du vil finde specifikt indhold, skal du trykke på Ctrl+F og skrive et søgeord (f.eks. et ord fra indholdets titel).

Hvis dit køb er angivet på et af disse websteder, men ikke findes i fakturerings- eller købsoversigten til din Xbox Live-konto, skal du kontakte Xbox Support.

Løsning 5: Tjek det onlinested, hvor du købte indholdet

Hvis der her står, at du kan købe indholdet, er dit køb muligvis ikke blevet gennemført. I så fald skal du købe indholdet igen.

Løsning 6: Prøv med en anden lagerenhed

Hvis det er muligt, så prøv at downloade indholdet til en anden lagerenhed, f.eks. en USB-lagerenhed, og prøv derefter at afspille eller bruge indholdet igen. Sådan gør du:

1. Fjern harddisken fra systemet. Bemærk! Du kan ikke fjerne harddisken fra en Xbox 360-konsol med 4 GB.

2. Tilslut en USB-lagerenhed.
  3. Formatér USB-lagerenheden.
  4. Prøv at downloade og starte indholdet igen.

Bemærk! Hvis indholdet startes uden problemer, skyldes problemet sandsynligvis lagerenheden. Du kan få mere hjælp på Xbox Online Service Center.

Hvis disse løsninger ikke virker, og problemet bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.