Fejlfinding af problemer i forbindelse med download fra Xbox Live til Xbox 360

Hvis du har problemer med at hente en opdatering af konsolsoftwaren, skal du se under Fejlkode efter opdatering af konsollens software.

Hvis du har problemer med at downloade indhold, du har købt, kan du få hjælp på følgende sider:

Hvis du ikke kan downloade indhold fra Xbox-butikkerne, skal du finde problemet nedenfor og prøve de foreslåede løsninger.

Løsninger

Onlinebutikkerne på Xbox Live er ikke tilgængelige i øjeblikket

Denne fejl opstår, hvis der udføres systemvedligeholdelse på Xbox Games Store, eller hvis systemfiler, som midlertidigt er gemt på din Xbox 360-konsol, er beskadigede.

Løsning 1: Prøv igen senere

Tjek status for Xbox Live. Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, skal du vente og derefter prøve senere.

Hvis der ikke vises nogen meddelelser om service på Xbox Live-tjenesten, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Ryd systemcachen

Systemcachen indeholder midlertidige filer, som bruges af Xbox 360-konsollen. Problemet kan muligvis løses ved at rydde systemcachen. Udfør disse trin:

1. Ryd Xbox 360-systemcachen.
  2. Genstart konsollen.
  3. Prøv at købe eller hente elementet igen.

Hvis fejlkoden stadig vises, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Slet Marketplace System Data-filen

Xbox 360-konsollen gemmer også midlertidige filer til Xbox Games Store. Du kan muligvis løse dette problem, hvis du sletter Marketplace System Data-filen.

Benyt følgende fremgangsmåde for at slette Marketplace System Data-filen:

1. +Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed.
  3. Vælg System Items.
  4. Vælg Marketplace System Data.
  5. Vælg Delete.
  6. Genstart konsollen.
  7. Prøv at købe eller hente elementet igen.

Hvis du stadig ikke kan få adgang til Xbox Games Store, når du har ryddet systemet og slettet Marketplace System Data-filen, udføres der sandsynligvis vedligeholdelse på Xbox Games Store, eller også er der opstået et midlertidigt problem. Prøv igen senere.

Meddelelsen "Overførsel stoppet" vises, når du prøver at hente indhold

Denne meddelelse kan blive vist i følgende situationer:

• Når din netværksbåndbredde er lav.
  • Hvis du har startet en anden aktivitet på konsollen. Overførsel af indhold har en lavere prioritet end spil eller andre aktiviteter.

Genstart overførslen

Du kan prøve at afhjælpe dette problem ved at genstarte overførslen. Sådan gør du:

picture
  1. Hvis du spiller et spil, skal du afslutte spillet og gå til Xbox Dashboard.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  3. Gå til Games & Apps.
  4. Vælg Active Downloads.
  5. Vælg den vare, du vil hente, og vælg derefter Download Now.

Hvis din download ikke findes på listen Active Downloads, skal du starte downloadprocessen igen. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live fra konsollen.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Vælg varen, du har problemer med at overføre, og vælg derefter Overfør igen.

Vigtigt Mens overførslen pågår, må du ikke bruge konsollen til at spille eller noget andet. Hvis du bruger konsollen, mens der overføres indhold, kan det bevirke, at overførslen midlertidigt går i stå, helt stopper, eller at der opstår timeout. Sørg også for, at andre computere i dit hjem ikke henter eller overfører filer. Når nogen i hjemmet er på internettet, bruger de båndbredde, som i stedet kunne gå til din konsol

Hvis dine downloads bliver ved at stoppe eller mislykkes, kan du prøve at øge hastigheden på din Xbox Live-forbindelse.

Problemer med at hente eller streame videoer fra Xbox-musik og -videobutikkerne

Hvis du har problemer med at hente eller streame videoer fra Xbox-musik og -videobutikkerne, kan du prøve følgende løsninger:

Løsning 1: Maksimer netværksbåndbredden

Når du downloader indhold på Xbox Live, skal du sørge for, at andre computere i dit hjem ikke downloader eller overfører filer samtidig. Når nogen i hjemmet bruger internettet, bruger de netværksbåndbredde, som ellers kunne være brugt på din konsol.

Bemærk! Båndbredde er mængden af data, som overføres via internetforbindelsen.

Streaming af video kræver en internetforbindelse med optimal hastighed. Få at vide, hvad du skal gøre for at øge Xbox Live-hastigheden.

Løsning 2: Prøv SD-video i stedet for HD-video

Det kræver højere internethastigheder at streame HD-video end SD-video. Hvis der findes en SD-version af filmen, kan du prøve at streame den i stedet for.

Hvis du har problemer med at hente videoer, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Løsning 3: Hent hele videoen

I stedet for at streame indholdet kan du prøve at hente hele videoen, før du prøver at afspille den.

Løsning 4: Slet videoen, og hent den derefter igen

Prøv at slette videoen, rydde systemcachen og derefter hente videoen igen.

1. Slet videoen fra din harddisk. Du kan finde oplysninger om, hvordan du sletter indhold fra konsollen, under Kopiér, flyt eller slet Xbox 360-indhold.
  2. Ryd Xbox 360-systemcachen.
  3. Genstart konsollen.
  4. Prøv at hente videoen igen.

Du får vist fejlkode 80072746 eller fejlmeddelelsen "Cannot process update"

Hvis du får vist fejlkode 80072746 eller fejlmeddelelsen "Cannot process update", når du forsøger at downloade en opdatering af konsolsoftwaren til din Xbox 360-konsol, skal du se Fejlkode xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-80072746 vises, når du forsøger at hente en opdatering til Xbox 360-konsollen.

Hvis du vil have oplysninger om en fejlmeddelelse, som ikke omtales på denne side, skal du gå til siden Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode.

Du får vist fejlkode 80072EE2 eller fejlmeddelelsen "Some Xbox Live content is temporarily unavailable"

Hvis du får vist fejlkode 80072EE2 eller fejlmeddelelsen "Some Xbox Live content is temporarily unavailable", skal du se Statuskoden 80072EE2 vises, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live.

Hvis du vil have oplysninger om en fejlmeddelelse, som ikke omtales på denne side, skal du gå til siden Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode.

Det overførte indhold er ikke det, det skulle være

Hvis det downloadede indhold ikke svarer til det, du valgte på Xbox Live, skal du se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få flere oplysninger.

"Køb nu" vises for en vare i din overførselsoversigt

Normalt kan du hente varer fra din overførselsoversigt, uden at det koster ekstra. Tjek, om varen findes i din downloadoversigt. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live fra konsollen.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Vælg varen igen fra din overførselsoversigt, og vælg Download Again.

Bemærk! Hvis en vare ikke vises i downloadoversigten for din konsol, kan den være købt fra en anden Xbox Live-konto. Hvis du vil se, hvad du har købt på din Xbox Live-konto, skal du se under Kontrollér din Xbox Live-faktura.

Hvis en vare vises i downloadoversigten med indstillingen Buy Now, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Løsning 1: Genstart konsollen

Genstart konsollen, og log igen på Xbox Live. Hvis varen i downloadoversigten stadig vises med indstillingen Buy Now, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Køb varen igen (du skulle ikke blive opkrævet betaling)

Vælg indstillingen Buy Now for at hente varen igen. Selvom det ser ud, som om du bliver opkrævet igen, bliver du ikke opkrævet yderligere betaling, fordi du allerede har købt indholdet.

Hvis du vil kontrollere, at der ikke er opkrævet penge på din Xbox Live-konto igen, skal du tjekke kontoens transaktionsoversigt. De seneste køb vises nederst på websiden.

Hvis der er en dobbeltopkrævning på din Xbox Live-konto, skal du kontakte Xbox Support.

Andre downloadproblemer på Xbox Live

Hvis du ikke kan downloade noget fra Xbox Live, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Slet delvise downloads, og download igen

Brug denne fremgangsmåde til at annullere alle downloads, slette delvise downloads og derefter hente indholdet igen.

Trin 1: Annuller alle downloads

picture
  1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Games & Apps.
  3. Vælg Active Downloads.
  4. Vælg Cancel All.

Trin 2: Annuller delvise downloads

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed.
  3. Vælg den indholdstype, du prøver at hente.
  4. Find den vare, du forsøger at hente (den vises muligvis med et gult advarselsikon).
  5. Hvis varen står på listen, skal du vælge den og derefter vælge Delete.

Trin 3: Hent indholdet igen

Prøv at downloade indholdet igen fra din downloadoversigt. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live fra konsollen.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Gennemse din overførselsoversigt. Vælg varen, og følg derefter vejledningen på skærmbilledet for at hente den igen.

Hvis overførslen mislykkes, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Ryd Xbox Live-cachen og systemcachen

I nogle tilfælde kan downloadproblemer løses ved at slette Xbox Live-cachen og rydde konsollens systemcache. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed.
  3. Vælg System Items.
  4. Vælg Marketplace System Data.
  5. Vælg Delete.
  6. Ryd Xbox 360-systemcachen.
  7. Genstart konsollen.
  8. Gå tilbage til din overførselsoversigt, og prøv at hente varen igen.

Hvis overførslen mislykkes, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Prøv en direkte modemforbindelse

Hvis din Xbox 360-konsol er tilsluttet internettet via en router, en bro eller et trådløst adgangspunkt, kan du prøve at slutte konsollen direkte til modemmet frem for via disse enheder. Det gør du ved at tilslutte den ene ende af et netværkskabel til porten bag på konsollen og den anden ende direkte til modemmet. Prøv derefter at hente indholdet igen.