Sådan administrerer du din downloadkø

Oversigt

Når du vælger at downloade et element, føjes det til en downloadkø. Følg disse trin for at se elementerne i din downloadkø.

Løsninger

Sådan administrerer du køen på din computer

1. Gå til Min konto på computeren.
  2. Klik på Xbox 360-overførselskø under Enhedshåndtering. Elementet øverst i køen downloades først.
  3. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Hvis du vil fjerne noget fra køen: Klik på Fjern.
    • Hvis du vil placere et andet element øverst i køen: Klik på Flyt til toppen ud for elementet.

Bemærk! Hvis du ikke er logget på, bliver du bedt om at oplyse din Microsoft-konto.

Sådan administrerer du køen på din konsol

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps.
  2. Vælg Active Downloads.
picture

De viste elementer findes i din downloadkø.
En aktiv download kan have følgende statusser:

• Pending: Elementet venter på at blive downloadet. Der kan være et andet element, som er ved at blive downloadet, eller måske spiller du et spil eller bruger en anden Xbox LIVE-funktion. Det kan også være, at konsollen ikke har forbindelse til Xbox LIVE.
  • Downloading: Elementet er ved at blive downloadet. En grøn linje viser status for downloadprocessen. Du får en meddelelse i Xbox Guide, når downloadprocessen er færdig, eller hvis overførslen afbrydes eller mislykkes.
  • Paused: Overførslen af elementet er stoppet midlertidigt. Du spiller muligvis et onlinespil eller bruger en anden Xbox LIVE-funktion. Når du stopper den anden Xbox LIVE-aktivitet, fortsættes downloadprocessen.
  • Stopped: Downloadprocessen er stoppet, fordi du har annulleret den, eller fordi forbindelsen fra konsollen til Xbox LIVE er afbrudt.
    • Download af videoer genoptages ikke automatisk. Hvis overførslen af en video er stoppet, skal du muligvis starte downloadprocessen igen.
    • Hvis du har annulleret downloadprocessen, kan du prøve at downloade elementet igen (hvis du stadig vil have det).
    • Hvis forbindelsen fra konsollen til Xbox LIVE er blevet afbrudt, skal du oprette forbindelse igen og downloade elementet igen.
  • Assigned to Another Console: Elementet kan downloades, men det er tildelt en anden Xbox 360-konsol, som det skal downloades til.
  1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Sådan fjerner du et element: Vælg elementet, og vælg derefter Cancel Download.
    • Sådan ændrer du downloadrækkefølgen: Vælg elementet, og vælg derefter Download Now.
    • Sådan downloader du elementet til den konsol, du bruger i øjeblikket: Vælg elementet, og følg instruktionerne.

Hvis du vil sikre dig, at alle fremtidige downloads fra Xbox LIVE downloades til den konsol, som du bruger i øjeblikket, skal du se Hent tidligere købt indhold igen til en ny eller opdateret Xbox 360-konsol.