Sådan styrer du Xbox Live-downloadkøen på din computer og Xbox 360

Oversigt

Når du starter en download, føjes elementet til din downloadkø. I denne artikel beskrives det, hvordan du kan administrere elementerne i din downloadkø.

Løsninger

Sådan administrerer du køen på din computer

1. Gå til Min konto på computeren.
  2. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  3. Klik på Xbox 360-overførselskø under Enhedshåndtering. Elementet øverst i køen downloades først.
  4. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Vælg Fjern for at fjerne et element fra køen.
    • Vælg Flyt til toppen for at flytte elementet til toppen af listen.

Sådan administrerer du køen på din konsol

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps.
  2. Vælg Active Downloads.
picture

De viste elementer er i din downloadkø.
En aktiv download kan have følgende statusser:

• Pending: Elementet venter på at blive downloadet. Et element kan være i venteposition, hvis et andet element er ved at blive downloadet. Det kan også være, at konsollen ikke har forbindelse til Xbox Live.
  • Downloading: Elementet er ved at blive downloadet. En grøn linje viser status for downloadprocessen. Du får en notifikation i Xbox Guide, når downloadprocessen er færdig, eller hvis downloadingen afbrydes eller mislykkes.
  • Paused: Downloadingen af elementet er stoppet midlertidigt. Du spiller muligvis et onlinespil eller bruger en anden Xbox Live-funktion. Når du stopper den anden Xbox Live-aktivitet, fortsættes downloadprocessen.
  • Stopped: En downloading stoppes, hvis du annullerer den. En downloading stoppes også, hvis konsollens forbindelse til Xbox Live afbrydes.
    • Downloading af videoer genoptages ikke automatisk. Hvis downloadingen af en video stopper, skal du muligvis starte downloadprocessen igen.
    • Hvis du har annulleret downloadprocessen, kan du prøve at downloade elementet igen (hvis du stadig vil have det).
    • Hvis forbindelsen fra konsollen til Xbox Live bliver afbrudt, skal du oprette forbindelse igen og downloade elementet igen.
  • Assigned to Another Console: Elementet kan downloades, men det bliver downloadet til en anden Xbox 360-konsol.
  1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Sådan fjerner du et element: Vælg elementet, og vælg derefter Cancel Download.
    • Sådan ændrer du downloadrækkefølgen: Vælg elementet, og vælg derefter Download Now.
    • Sådan downloader du elementet til den konsol, du bruger i øjeblikket: Vælg elementet, og følg instruktionerne.

Hvis du vil sikre dig, at alle fremtidige downloads fra Xbox Live downloades til den konsol, som du bruger i øjeblikket, skal du se Hent tidligere købt indhold igen til en ny eller opdateret Xbox 360-konsol.