Sådan kan du downloade tidligere downloadet eller købt indhold igen

Oversigt

Du kan få brug for at downloade et element, som du tidligere har downloadet, eller som du har købt, men ikke kunne downloade. Dette kan du gøre, uden at det koster ekstra.

Løsninger

Download indhold igen på din computer

1. Du kan se din købsoversigt ved at gå til Købsoversigt og logge på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Find det element, du vil downloade igen, og klik derefter på Føj til kø. Elementet føjes nu til downloadkøen på konsollen.
  3. Tænd konsollen, og opret forbindelse til Xbox Live. Elementet bliver nu downloadet igen.

Bemærk! Licensen til indholdet overføres ikke, hvis du downloader indhold, du tidligere har købt, til en anden Xbox 360-konsol. Hvis du vil bruge indhold uden at logge på Xbox Live, skal du overføre indholdslicensen til konsollen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du overfører licenser, i Kan ikke afspille indhold, efter at konsollen er blevet repareret eller udskiftet.

Download indhold igen på din konsol

1. Log på Xbox LIVE med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Gennemse din overførselsoversigt, og find det element, som du vil downloade igen.
  5. Vælg elementet, og vælg derefter Download Again.