Se din Xbox Live-overførselsoversigt

Oversigt

Du kan se en liste over, hvad du har overført fra Xbox Live, på konsollen eller computeren. Du kan vælge at downloade et element igen, hvis du har brug for det, uden at det koster ekstra.

På konsollen

1. Log på Xbox Live med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
picture
Xbox 360-indstillinger
  1. Vælg Download History.
  2. Gennemse din overførselsoversigt. Hvis der er noget, du vil hente igen, skal du vælge elementet og derefter vælge Download Again.
    Bemærk! Hvis du vil se opkrævningerne på din Xbox Live-konto, skal du se under Kontrollér din Xbox Live-fakturerings- og overførselsoversigt.

På computeren

1. Du kan se din købsoversigt ved at gå til Købsoversigt og logge på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Gennemse din købsoversigt. Hvis du vil hente noget igen, skal du klikke på Add to queue. Elementet føjes nu til overførselskøen på konsollen.
  3. Tænd konsollen, og opret forbindelse til Xbox Live. Overførslen af elementerne begynder.