Se din downloadoversigt på Xbox Live på din computer eller Xbox 360-konsol

Oversigt

Du kan se en liste over, hvad du har downloadet fra Xbox Live, på din Xbox 360-konsol eller computer. Du kan også vælge at downloade et element igen, hvis du har brug for det, uden at det koster ekstra.

På Xbox 360-konsollen

1. Log på Xbox Live med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
picture

Xbox 360-indstillinger

1. Vælg Download History.
  2. Gennemse din downloadoversigt. Hvis der er noget, du vil downloade igen, skal du vælge elementet og derefter vælge Download Again.
    Bemærk! Hvis du vil se opkrævningerne på din Xbox Live-konto, skal du se under Tjek din fakturerings- og købsoversigt på Xbox Live.

På computeren

1. Du kan se din købsoversigt ved at gå til Købsoversigt og logge på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Gennemse din købsoversigt. Hvis du vil hente noget igen, skal du klikke på Add to queue. Elementet føjes nu til downloadkøen på konsollen.
  3. Tænd konsollen, og opret forbindelse til Xbox Live. Downloadingen af elementerne begynder.