Din Xbox 360 E-konsol genstartes, eller tv-skærmen bliver sort, når du skifter input på dit tv

Oversigt

Det kan ske, at din Xbox 360 E-konsol genstartes, eller at tv-skærmen kan blive sort, når du skifter det input, der går fra Xbox 360 E-konsollen til dit tv, til et andet input, f.eks din normale kabelforbindelse.

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsning:

1. Sluk Xbox 360 E-konsollen og tv'et eller skærmen.
  2. Tag alle lyd- og videokabler (herunder hovedtelefoner) ud på konsollens bagside.
picture
  1. Tilslut kun HDMI-kablet bag på konsollen, og tilslut det derefter til en indgang på tv'et eller skærmen.
picture
  1. Tænd Xbox 360 E-konsollen og tv'et eller skærmen.
  2. På fjernbetjeningen til dit tv eller din skærm skal du skifte input fra konsollen til din kabel-tv-udbyder eller dit underholdningssystem og derefter tilbage til konsollen.

For at undgå dette problem fremover, anbefales det, at du ikke bruger konsollens HDMI-port og 3,5-mm port på samme tid. Hvis du bruger hovedtelefoner fra en tredjepart, anbefaler vi, at du tilslutter dem til lydoutputportene på dit tv eller din skærm for at få det bedste resultat.