Fejlkode 0000-0008 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Problem

Du kan ikke oprette forbindelse til Xbox Live. Når du tester forbindelsen til Xbox Live, får du vist en fejl, der ser ud som en af følgende:

W: 0000-0008

X: xxxx-xxxx

Y: xxxx-xxxx

Z: xxxx-xxxx

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med netværkskonfigurationen.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live

Se Tjenestestatus for at tjekke status.

Løsning 2: Foretag fejlfinding af din netværkskonfiguration

Hvis du vil foretage fejlfinding, kan du prøve Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.