Fejlkode 0000-000B, 0000-000b, 0000-0001 eller 0000-0008 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Problem

Du kan få vist en af følgende fejlkoder, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

W: 0000 - 000B
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

W: 0000 - 000b
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

W: 0000 - 0001
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

W: 0000 - 0008
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

Bemærk! I disse fejlkoder kan "x"-cifrene variere i henhold til flere faktorer.

Hvis du får vist en af disse fejlkoder, betyder det, at din Xbox 360-konsol ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live. Du kan f.eks. få vist denne fejl, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live eller forsøger at downloade din profil på Xbox Live.

Bemærk! Dette problem kan forekomme, hvis der er et problem med din netværkskonfiguration.

Løsning

Prøv Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl for at afhjælpe dette problem.