Fejl xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx forekommer, når du forsøger at opdatere din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade en Xbox Dashboard-opdatering til din Xbox 360-konsol:

System update not downloadable.
Status code: xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Bemærk! "xxxx"-tegnene i sekvensen varierer.

Dette kan betyde, at din konsol ikke kan finde en tidligere version af opdateringen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Download opdateringen til et eksternt USB-flashdrev

Du kan prøve at løse problemet ved først at downloade opdateringen til et eksternt USB-flashdrev. Installer derefter opdateringen fra flashdrevet. Sådan gør du:

1. Få fat i et USB-flashdrev med mindst 90 MB ledig plads.
  2. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port på computeren.
    Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet (Windows).
  3. Download denne systemopdatering til din fejlkode:
    xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
  4. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  5. Udpak filen. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
  6. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  7. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  8. Hvis der er en disk i konsollen, skal du fjerne den.
  9. Sluk for konsollen.
  10. Fjern alle lagerenheder til konsollen, herunder USB-flashdrev, eksterne harddiske og den interne harddisk på Xbox 360 E- eller Xbox 360 S-konsollen.
    • Fjern harddisken fra en Xbox 360 E-konsol:
      1. Sluk for konsollen.
      2. Placer konsollen vandret.
      3. Find harddiskens coverudløser i højre side tæt på bagsiden af konsollen.
      4. Skub udløseren diagonalt (nedad og mod forsiden af konsollen), og træk samtidig harddiskdøren op.
      1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
  1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.
  • Fjern harddisken fra en Xbox 360 S-konsol:
    1. Sluk for konsollen.
    2. Placer konsollen vandret.
    3. Find harddiskens coverudløser på højre side af konsollen (tæt på konsollens bagside).
    4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddisklågen for at åbne den.
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
  1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.
  • Fjern harddisken fra en oprindelig Xbox 360-konsol:
    1. Sluk for konsollen.
    2. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).
      Bemærk! Ikke alle Xbox 360-konsoller har en harddisk.
  1. Tryk på udløserknappen på harddisken.
      1. Løft harddisken væk fra konsollen.
  1. Tilslut USB-flashdrevet, der indeholder opdateringen, til en USB-port på konsollen.
  2. Tænd for konsollen. Softwareopdateringen startes automatisk, når konsollen starter.

Løsning 2: Gør netværksopsætningen enklere

Nogle gange kan firewallen på en router blokere for downloadingen af opdateringen. Hvis din router har en sådan firewall, skal du midlertidigt forenkle netværksopsætningen. Her kan du se, hvordan du gør.

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern dit modem fra routeren. Tilslut konsollen direkte til dit modem ved hjælp af et standard-Ethernet-kabel. På denne måde kan opdateringen gå uden om routerens firewall. (Der må ikke være tilsluttet andre enheder til dit modem på dette tidspunkt).
  3. Tænd for konsollen.
  4. Hent den systemopdatering, som du prøvede at hente.
  5. Fjern konsollen fra dit modem. Tilslut igen dit modem til routeren, og tilslut derefter konsollen til routeren.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis løsningerne ovenfor ikke løste problemet, skal konsollen repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.