Fejlkode xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering på Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til Xbox Dashboard på Xbox 360:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Hvis du får vist denne meddelelse og fejlkode, betyder det, at konsollen søger efter, men ikke kan finde, en tidligere version af den opdatering, du prøver at downloade.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Download systemopdateringen til din fejlkode

Download den systemopdatering, der passer til den fejlmeddelelse og fejlkode, du har fået.

1. Få fat i et USB-flashdrev med mindst 90 MB ledig plads.
  2. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port på computeren.
    Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet (Windows).
  3. Hent følgende systemopdatering til din fejlkode:
    xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
  4. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  5. Udpak filen. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
  6. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  7. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  8. Hvis der er en disk i konsollen, skal du fjerne den.
  9. Sluk for konsollen.
  10. Fjern alle lagerenheder til konsollen, herunder USB-flashdrev, eksterne harddiske eller den interne harddisk på Xbox 360 S-konsollen.

Fjern harddisken til en Xbox 360 S-konsol:

1. Sluk for konsollen.
  2. Placer konsollen vandret.
  3. Find harddiskens coverudløser (på højre side af konsollen, tæt på bagsiden).
  4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddisklågen for at åbne den.
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
  2. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen
    1. Tilslut USB-flashdrevet med opdateringen til en USB-port på konsollen.
    2. Tænd for konsollen. Softwareopdateringen startes automatisk, når konsollen starter.

Løsning 2: Gør netværksopsætningen enklere

Nogen gange kan firewall'en på en router blokere for hentningen af opdateringen. Hvis din router har en sådan firewall, skal du midlertidigt forenkle netværksopsætningen. Sådan gør du:

1. Sluk konsollen.
    2. Fjern dit modem fra routeren.
    3. Tilslut konsollen direkte til dit modem ved hjælp af et standard-Ethernet-kabel. På denne måde kan opdateringen gå uden om routerens firewall.
      Der må ikke være tilsluttet andre enheder til dit modem på dette tidspunkt.
    1. Tænd for konsollen.
    2. Download den systemopdatering, som du prøvede at downloade.
    3. Fjern konsollen fra dit modem. Tilslut dit modem til routeren igen, og tilslut konsollen til routeren.