Fejlkode 0000-F001 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Problem

Du får vist en fejlmeddelelse, der ligner følgende, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

DNS Error

The DNS server can't resolve Xbox Live server names. Fejlen kan skyldes et problem uden for dit hjemmenetværk, og du skal muligvis kontakte din internetudbyder.

ERROR STATUS REPORT

W: xxxx - xxxx
X: 0000 - F001
Y: xxxx - xxxx
Z: xxxx - xxxx

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Denne fejlmeddelelse kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med netværkskonfigurationen.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live

Gå til Tjenestestatus for at tjekke status for Xbox Live.

Løsning 2: Foretag fejlfinding af din netværkskonfiguration

Hvis du vil foretage fejlfinding af netværkskonfigurationen, kan du prøve Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.