Fejlkode 03-57-00 vises på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Xbox 360-konsollen:

03-57-00
Unrecognized Disc

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Der er et problem med disken (den er f.eks. ridset eller snavset).
  • Der er kendte problemer med det spil, du prøver at spille.

Løsning

Prøv Løsning til Xbox 360-diskdrev for at løse dette problem. Hvis problemet fortsætter, skal du gå til Enhedssupport for at anmode om en reparation.