Fejlkoden 0x8015402D vises, når du prøver at ændre din Microsoft-konto på Xbox 360

Du får følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at ændre din Microsoft-konto på din Xbox 360-konsol:

0x8015402D
Sorry, this action can’t be performed at this time. Try again later. Visit www.xbox.com/support for more information

Dette kan betyde, at det ikke længere er muligt at ændre din Microsoft-konto på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Hvis du vil opdatere din Microsoft-konto og løse problemet, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Genskab adgangskoden til din Microsoft-konto

Hvis du ikke længere har adgang til den mail, du bruger til at logge på din Microsoft-konto, og det er en @outlook.com-, @live.com-, @msn.com- eller @hotmail.com-konto, kan du gendanne den ved at nulstille din adgangskode.

Løsning 2: Ret den mailkonto, der er knyttet til din Microsoft-konto

Hvis du ikke længere har adgang til den mailadresse, du bruger til at logge på din Microsoft-konto, eller du vil ændre mailadressen, skal du gå til Sådan ændrer du den mailadresse, der er knyttet til din Microsoft-konto.

Du kan ønske at ændre mailadressen af en af følgende årsager:

• Du har skiftet mailudbyder.
  • Du har ændret dit navn eller den måde, du vil tiltales på.
  • Du vil bruge en mailadresse, som er nemmere at huske.

Løsning 3: Skift dit gamertag

Du behøver ikke ændre din Microsoft-konto, hvis du vil have et nyt gamertag. Du kan når som helst ændre dit gamertag på Skift gamertag.

Bemærk! Det kan kræve betaling at ændre dit gamertag.

Løsning 4: Opret et ny Microsoft-konto for et familiemedlem

Hvis du opretter en Microsoft-barnekonto, kan du indstille begrænsninger for indhold og køb for dit barn, og du kan anvende indstillingerne på tværs af Xbox One- og Windows 10-enheder. Hvis du vil oprette en konto for dit barn og føje barnet til din Microsoft-familie, skal du logge på på account.microsoft.com/family og vælge Tilføj et barn.

Løsning 5: Flyt dit gamertag til en anden Microsoft-konto

Du kan ikke flytte dit gamertag til en anden Microsoft-konto. Se Løsning 3 herover, hvis du vil ændre dit gamertag.

Løsning 6: Del dit Xbox Live Gold-abonnement og -indhold på din Xbox One-konsol

Du kan ikke kombinere eller flette Microsoft-konti, men hvis du har flere konti, kan du dele dit Xbox Live Gold-abonnement og -indhold på din Xbox One. Hvis du vil gøre det, skal du sikre dig, at alle dine konti er på den samme Xbox One-konsol og derefter vælge konsollen som din hjemme-Xbox. Nu kan du dele dit Xbox Live Gold-abonnement med enhver anden, der logger på din konsol.

Du kan se, hvordan du gør det, i Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox.