Fejl 0x8015402B vises, når du prøver at oprette en ny Microsoft-konto på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at oprette en ny Microsoft-konto eller føje et nyt familiemedlem til din Microsoft-familie på Xbox 360:

0x8015402B
The e-mail address associated with the MSA has not been verified

Dette betyder, at du bruger en ikke-Microsoft-mailadresse, som ikke er blevet bekræftet.

Løsning

Hvis du bruger en mailadresse, der ikke er fra et Microsoft-domæne, f.eks. en @gmail.com- eller @yahoo.com-adresse, skal du bekræfte, at du har adgang til denne mailkonto, inden du kan bruge Microsoft-tjenester.

Du kan bekræfte din konto ved at logge på din Microsoft-konto på en xbox.com-side, f.eks. denne, og derefter følge instruktionerne for at bekræfte din mailadresse. Du kan få mere at vide om, hvordan du bekræfter din konto, i Meddelelsen "Kald os bare overbeskyttende, men vi er nødt til at bekræfte, at denne mailadresse er din" vises, når du logger på Xbox.com.