Fejlkode 0xc00d1395/0x80151200 vises, når du bruger en Xbox-app

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at bruge en Xbox-app:

0xc00d1395/0x80151200

Dette kan betyde, at et abonnement med automatisk fornyelse, f.eks. Xbox Music Pass, ikke er blevet fornyet, fordi det anvendte betalingsmiddel er udløbet, eller fordi der mangler betalingsoplysninger på kontoen. Når dette sker, kan din konto ikke få adgang til Xbox Live-tjenesten.

Løsning

Du kan afhjælpe dette problem ved at opdatere betalingsmidlet eller betalingsoplysningerne på din konto, så dit abonnement kan blive fornyet. Se Administrer betalingsmåder, hvis du vil have flere oplysninger.