Fejlkode 16 vises, når du bruger Kinect-mikrofonen til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger mikrofonen i Kinect-sensoren til Xbox 360:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Error code 16

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, når du bruger Kinect, betyder det, at mikrofonen i Kinect-sensoren ikke kan registrere lyd fra dig.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Når du får vist denne fejlmeddelelse, skal du vælge More Info for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan få at vide, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Kinect-talegenkendelse og -chat.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de foregående trin ikke løser problemet, skal du gå til Online Service Center og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.