Fejlen 19-01-80004005 vises, når du forsøger at afspille musik fra din iPod via din Xbox

Oversigt

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at afspille musik fra en iPod, der er tilsluttet din Xbox 360-konsol:

Unplayable content

Status code: 19-01-80004005

Dette betyder, at Xbox-konsollen ikke kan læse det filformat, som musikfilerne på din iPod er gemt i.

Løsninger

Du kan løse dette problem ved at gå til Xbox Live og downloade Optional Media Update.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.