Fejlen 19-02-80004005 vises, når du prøver at afspille indhold på din Xbox 360-konsol

Problem

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at afspille indhold på din Xbox 360-konsol:

Can't play this content because it may not be supported. For more info, go to www.xbox.com/support

Status code: 19-02-80004005

Dette kan betyde, at indholdet er "beskyttet". Denne fejl kan forekomme, hvis indholdet er DRM-kodet (Digital Rights Management).

Løsninger

Du kan afhjælpe dette problem ved at få fat i en kopi af indholdet, der ikke er "beskyttet" eller kodet med DRM.

Bemærk! Du skal muligvis installere Optional Media Update, før du kan afspille visse filformater.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.