Fejlen 19-03-80004005 vises, når du forsøger at afspille indhold fra din iPod på Xbox 360-konsollen

Oversigt

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at afspille indhold fra din iPod på din Xbox 360-konsol.

Can't play this content because it may not be supported.

Status Code: 19-03-80004005

Dette kan betyde, at indholdets filformat ikke understøttes.

Dette problem kan f.eks. forekomme, når du forsøger at afspille filer i AAC-format fra din iPod.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med denne løsning:

1. Vælg apps, og vælg derefter Search Apps.
  2. Vælg show me, og vælg derefter all media.
  3. Søg efter Optional Media Update.
  4. Vælg extras, og vælg derefter Optional Media Update.
  5. Vælg download, og vælg derefter Confirm Download.
  6. Prøv at afspille indholdet igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.