Fejlkode 19-04-80004005 vises, når du forsøger at streame musik til Xbox 360-konsollen

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du prøver at streame musik til din Xbox 360-konsol:

Unplayable Content

Can't play this content because it may not be supported.

Status code: 19-04-80004005

Dette kan betyde, at filen er beskyttet eller anvender et lydformat, som ikke understøttes af Xbox 360-konsollen.

Xbox 360 understøtter følgende lydformater:

• MP3 (*.mp3)
  • WMA (*.wma): WMA7/8, WMA9 Pro (stereo og 5,1), WMA Lossless
  • Advanced Audio Coding (AAC) (*.m4a, *.m4b, *.m4p, *.m4v, *.m4r, *.3gp, *.mp4, *.aac)
    Bemærk! Xbox 360-konsollen kan kun afspille AAC-filer, der ikke er beskyttet af Digital Rights Management (DRM). Beskyttede AAC-filer er nedtonede i Xbox Dashboard.

Løsninger

Hent Optional Media Update til ACC-filer

Når du vil lytte til musik, som er i AAC-format, skal du downloade den gratis Optional Media Update på Xbox Live. Sådan gør du:

På computeren

1. Gå til siden Optional Media Update.
  2. Klik på Download to Xbox 360.
  3. Log på din Xbox LIVE-konto, når du bliver bedt om det.
  4. Vælg Bekræft køb.
  5. Klik på Udført.
  6. Optional Media Update vises under My Games på Xbox 360-konsollen, når overførslen er fuldført.

På Xbox 360-konsollen

1. Gå til Bing, og søg efter "Optional Media Update".
  2. Vælg Optional Media Update.
  3. Vælg Optional Media Update igen.
  4. Vælg Confirm Download. Overførslen er gratis.
  5. Når overførslen er fuldført, skal du vælge Continue og derefter vende tilbage til Xbox Dashboard.

Vigtigt! Hvis du bruger en vens konsol, og du allerede har downloadet Optional Media Update på din konsol, kan du ikke downloade det igen. Optional Media Update kan kun downloades af et gamertag én gang. Hvis du vil lytte til dine AAC-filer, som ikke er DRM-beskyttede, hjemme hos en af dine venner, skal din ven downloade Optional Media Update.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.