Fejlkode 205 vises, når du forsøger at føje en Xbox 360-konsol til Windows Media Center

Oversigt

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at føje en Xbox 360-konsol til Windows Media Center:

Windows Media Center Extender setup failed with the following error code: -205.

Dette kan betyde, at Windows Extender ikke kan oprette en brugerkonto til konsollen. Dette kan forekomme, fordi computeren er forbundet med et domæne, der har en Gruppepolitikindstilling, som forhindrer konsollen i at oprette forbindelse til computeren. Eller det kan forekomme, fordi Media Center Extender-certifikatet er beskadiget.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Ryd Extender-forbindelsesdata fra konsollen og computeren, og prøv derefter at føje Xbox 360-konsollen til Windows Media Center igen

• På en Windows Vista- eller Windows 7-baseret computer skal du fjerne installationen af Windows Extender. Sådan gør du:
    1. Start Windows Media Center på computeren.
    2. Klik på Opgaver, og klik derefter på Indstillinger.
    3. Klik på Extender, og vælg din Xbox 360-konsol.
    4. Klik på Fjern.
  • På Xbox 360-konsollen skal du afbryde forbindelsen til computerens Windows Media Center. Sådan gør du:
    1. I sektionen System Settings i Xbox Dashboard skal du vælge Computers.
    2. Vælg Windows Media Center, og tryk derefter på A-knappen.
    3. Vælg Disconnect.
    4. Tryk på B-knappen gentagne gange, indtil du vender tilbage til sektionen Settings.
    5. Hvis Xbox 360-konsollen har en harddisk eller et hukommelseskort, skal du gå til sektionen System Settings og derefter vælge Memory.
    6. Vælg Hard Drive eller Memory Card, vælg Games, og vælg derefter din profil.
    7. Vælg Xbox 360 Dashboard, og vælg derefter Windows Media Center.
    8. Vælg Delete, og tryk derefter på A-knappen.
    9. Tryk på B-knappen gentagne gange, indtil du vender tilbage til sektionen Settings.

Prøv nu at føje Xbox 360-konsollen til Windows Media Center på computeren igen.

Hvis du får vist fejlkoden igen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2 (for Windows Vista-baserede computere): Fjern Media Extender-certifikatet

1. Klik på Start (eller Windows-ikonet i nederste venstre hjørne), skriv mmc i feltet Start søgning, og tryk derefter på ENTER.

Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.

1. I menuen Fil skal du klikke på Tilføj/fjern Snap-in.
  2. Klik på Certifikater, og klik derefter på Tilføj.
  3. Vælg Computerkonto, og klik derefter på Næste.
  4. Vælg Lokal computer, klik på Afslut, og klik derefter på OK.
  5. I Navigationsrude under Rod for konsol skal du udvide Certifikater, udvide Personlig og derefter klikke på Certifikater.
  6. Højreklik på Microsoft Windows Media Center Extender-vært, og klik derefter på Slet.
  7. Når du har fjernet certifikatet, skal du fjerne installationen af Extender og derefter genstarte installationen af Extender.

Hvis du får vist fejlkoden igen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3 (for Windows Vista-baserede computere): Genstart Tjenesten Netværksliste

1. Klik på Start (eller Windows-ikonet i nederste venstre hjørne), skriv services.msc i feltet Start søgning, og tryk derefter på ENTER.

Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.

1. I listen over tjenester skal du kontrollere, at Startet vises under Status, og at Automatisk vises under Starttype for Tjenesten Netværksliste.
  2. Hvis du er nødt til at ændre indstillingerne for tjenesten, skal du dobbeltklikke på tjenesten, foretage ændringen og derefter klikke på OK.
  3. Genstart installationen af Extender.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.