Fejlkode 20A8-4840 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Problem

Når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live, får du vist en fejl, der ser ud som en af følgende:

W: 0000-0021

X: 0000-F001

Y: 20A8-4840

Z: 0000-0000

Dette kan betyde, at der er et problem med netværksopsætningen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, kan du prøve med den næste.

Løsning 1: Ryd systemcachen

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Løsning 2: Nulstil Xbox 360-konsollen

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen, og vælg derefter Turn Off Console.
  2. Tænd for Xbox 360-konsollen.

Bemærk! Hvis du bruger en trådløs Xbox 360-controller, kan du tænde for konsollen ved hjælp af Guide-knappen på controlleren.

Løsning 3: Åbn netværksporte

Når du vil have adgang til Xbox Live, skal en række netværksporte være åbne på din netværkshardware eller firewall. Du kan finde oplysninger om, hvilke porte der skal være åbne for Xbox Live, i Netværksporte, som bruges af Xbox Live.

Hvis du stadig får fejlen, skal du kontakte Xbox Support.