Fejl 23ef vises, når du forsøger at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen

Oversigt

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status code: 23ef-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

I fejlkoden er "x"-tegnene pladsholdere. Den faktiske fejlkode varierer. Fejlkode 23ef kan f.eks. se sådan ud:

23ef-3cd6-1380-2203-c000-c001

23ef-351f-b800-0f00-c000-014f

Disse fejlkoder kan betyde, at det ikke var muligt at downloade opdateringen.

Løsninger

Løsning 1: Prøv siden til fejlfinding i forbindelse med konsolopdatering:

Du kan få hjælp til at løse dette problem i Fejlfinding i forbindelse med opdatering af konsollens software.

Løsning 2: Kontakt Xbox Support

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.