Fejlkoden 3151 vises, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til Xbox Dashboard:

System update not downloadable.

Status code: 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Bemærk! "xxxx"-tegnene i sekvensen varierer.

Dette kan betyde, at konsollen søger efter, men ikke kan finde, en tidligere version af den opdatering, du prøver at downloade.

Løsninger

Løsning 1: Download opdateringen til et eksternt USB-flashdrev

1. Få fat i et USB-flashdrev med mindst 90 MB ledig plads.
  2. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port på computeren.
    Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet (Windows).
  3. Klik for at downloade følgende systemopdatering til din fejlkode:
    3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.
  4. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  5. Udpak filen. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at dekomprimere den.
  6. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  7. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  8. Hvis der er en disk i konsollen, skal du fjerne den.
  9. Sluk for konsollen.
  10. Fjern alle lagerenheder til konsollen, herunder USB-flashdrev, eksterne harddiske eller den interne harddisk på Xbox 360 S-konsollen. Få at vide, hvordan du fjerner harddisken.
  11. Tilslut USB-flashdrevet, der indeholder opdateringen, til en USB-port på konsollen.
  12. Tænd for konsollen. Softwareopdateringen startes automatisk, når konsollen starter.
  13. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Ryd Xbox 360-systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis den foregående løsning ikke løste problemet, skal din konsol repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.