Fejlkode 32 vises, når du bruger Kinect-mikrofonen til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor til Xbox 360:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

32

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, når du bruger Kinect, betyder det, at mikrofonen i Kinect-sensoren ikke kan registrere lyd fra dig.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Når du får denne fejl, skal du vælge More Info for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan få at vide, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Kinect-talegenkendelse og -chat.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de første to løsninger ikke løser problemet, skal du gå til Online Service Center og anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti for og service på Xbox 360.